Jij

Voor wie

Wij zijn een recruitmentorganisatie actief in technische sectoren. Wij richten ons op zelfbewuste kandidaten werkzaam binnen engineering en voornamelijk in de branches; Food, Life Science, Pharmaceuticals en Oil & Gas.

Welke functies

Denk hierbij aan Project Managers, Project Engineers of specialisten in functiegebieden als: Commissioning, Qualification, Validation, Process, Maintenance, Utilities, Equipment, QA/QC, Automation en CSV.

Herken jij jezelf niet in een van deze functies maar wel in onze vacature(s)? Voel je vrij om contact op te nemen om je wensen te bespreken.

Nederlandstalige doelgroep

Loondienst
Je kijkt uit naar een volgend project of je zoekt een (nieuwe) baan. Wij maken graag kennis met je, geven je advies waar nodig en kijken op basis daarvan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Freelancer
Je bent een (aankomend) freelancer en zoekt een organisatie waarbij je wel eigen ondernemer blijft, met de saamhorigheid die je ervaart als loondienstmedewerker. Denk hierbij aan teamuitjes en gezamenlijke activiteiten.

Engelstalige doelgroep

In Nederland
Nederlands hoeft voor ons niet de voertaal te zijn. TailorMinds heeft zichzelf in de markt gepositioneerd als een organisatie waarbij het bemiddelen van internationals een standaard is geworden.

Binnen/buiten de Europese Unie
Het aanvragen van de kennismigrantenstatus, het indienen van zoekjaar en/of het aanvragen van een 30%–regeling* nemen wij voor onze rekening. Daarnaast zijn wij als erkend referent bij de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) bekwaam in het werven en adviseren van kandidaten die afkomstig zijn van buiten de EU.

mits van toepassing

Migratie

Een migratie is een grote stap met veel procedures en aspecten, waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt. Wij hebben ervaren dat elk traject maatwerk is. We denken graag persoonlijk met je mee om ervoor te zorgen dat dit proces zo soepel mogelijk verloopt.