Technische vacatures

Technische vacatures bij TailorMinds

TailorMinds brengt al ruim 25 jaar kandidaten voor technische vacatures in contact met opdrachtgevers.  Wij zijn een professionele en betrokken werkgever met boeiende opdrachten in specifieke technische sectoren en beschikken over diverse technische vacatures op hbo- en wo-niveau.

Wij investeren in een langdurige relatie en dragen bij aan de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. Ook na een succesvolle bemiddeling blijven wij – indien gewenst – betrokken bij onze kandidaten.

Want ons werk gaat over mensen. Wij kijken veel verder dan de inhoud van een cv. Wij zoeken naar een langdurige samenwerking met gemotiveerde ingenieurs die zich willen blijven ontwikkelen en bereid zijn naar zichzelf te kijken.

Technische vacatures in specifieke sectoren

TailorMinds richt zich vooral op technische vacatures in de food & pharma, scheepsbouw, olie- en gasindustrie (on- en offshore) of lucht- en ruimtevaart of IT. Denk  daarbij aan vacatures als project engineer, commissioning manager, proces engineer of project-manager.

Heeft u een technische achtergrond op hbo- of universitair niveau? Neem dan contact met ons op.

Ons aanbod:

 Persoonlijke interesse
 Kwalitatief werkgeverschap
 Coaching en advies
Een ruim aanbod van vacatures in de techniek

Vacatures projectmanager?

Bent u op zoek naar een mooi project of een volgende carrièrestap als projectmanager? TailorMinds is een professionele en betrokken werkgever met boeiende opdrachten in specifieke technische sectoren.

hoe werken wij?
  • Electrical / Instrumentatie: Automation Engineer, Dordrecht Area
  • Marine / Naval: Assistant Project Manager, Rotterdam Area
  • Mechanical: Sr. Mechanical Engineer, Omgeving Rotterdam
  • Process / Chemical: Process Engineer, Rotterdam Area
  • Process / Chemical: Process Engineer Pharma, Rotterdam Area