Aanpak

Altijd maatwerk

Elk project of vacature is voor ons uniek. Dit gecombineerd met ons specialisme zorgt ervoor dat we nagenoeg altijd maatwerk kunnen leveren. Doordat we na het realiseren van een nieuwe plaatsing nauw betrokken blijven en ook desgewenst een deelbijdrage in de vorm van coaching leveren, dragen we bij aan bewustwording en ontwikkeling.

Wervingsfase

Wij luisteren graag naar je om zo de persoon achter het cv te leren kennen. We willen begrijpen waar je energie van krijgt. Daarnaast is het voor ons relevant te leren in welke omgeving jouw ambities het beste verwezenlijkt kunnen worden. Dat vergoot de kans dat we jou kunnen binden aan een werkgever waar je lang aan het werk wilt blijven.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij onderscheiden ons door een specialistische benadering. Kwaliteit is meetbaar. Om die reden werken wij met assessments om tot een objectief beeld te komen van jouw persoonlijkheid en skills. Bij ons aan tafel ervaar je een onderzoekend interview waarbij we de tijd nemen om te luisteren. Reserveer voor een gesprek ongeveer een uur in je agenda. Als je gebonden bent aan een tijdslot, laat het ons dan gerust weten.

Dienstverlening

In onze dienstverlening kennen wij een aantal mogelijkheden:

  • Deta-vast*
  • Interim/project detachering
  • Werving & Selectie

Een tijdelijk contract waarna je in dienst treedt bij de opdrachtgever na gebleken geschiktheid.

Aan het werk

Als we samen met jou de passende baan hebben gevonden, zit ons werk er niet op. Ook tijdens deze fase zijn we graag aangesloten. Periodiek zijn we op de werkvloer aanwezig om de ontwikkelingen en jouw ervaringen te bespreken. In deze fase verdiepen we naar behoefte op de assessments die zijn/worden afgenomen. Hiermee houden we een spiegel voor waarbij (verdere) ontwikkeling en groei mogelijk wordt. Ontwikkeling begint met bewustwording en daar helpen we graag bij. Goed om te weten: dit is facultatief.

TRANSITIE

Na een project zijn er meerdere uitkomsten mogelijk:

  • Je treedt in dienst bij de opdrachtgever
  • We zoeken/bemiddelen naar een nieuw project
  • Je vindt zelf elders werk

MEER INFO OVER WAT WE BELANGRIJK VINDEN

Naast een marktconform salaris bieden wij je ook goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden. Zoals:

  • NEN 4400
  • NBBU CAO
  • Collectieve WIA-WGA Verzekering

Denk hierbij aan een beleid waarbij wij als organisatie jaarlijks twee keer gescreend worden of we voldoen aan fiscale en arbeidsrechtelijke vereisten. De zekerheid om deel uit te maken van een Collectieve Arbeidsovereenkomst. Tot slot hebben wij een collectieve verzekering afgesloten om een sterke inkomensteruggang na twee jaar ziekte te voorkomen.

Ben jij een expat? Dan verwijzen we je graag naar deze pagina waar we verder toelichten wat wij doen tijdens een wervings- en migratietraject.