Referenties

Mijn ervaring met TailorMinds is naadloos geweest vanaf de eerste dag van interactie. De communicatielijnen zijn altijd open en transparant geweest. TailorMinds is gericht en gecentreerd rond het welzijn van de werknemers op het werk en daarbuiten. Iedereen bij TailorMinds is deskundig in hun vakgebied, wat alles als een machine laat verlopen en mij daardoor gemoedsrust heeft gebracht.Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat TailorMinds mij familiegevoel heeft gegeven voor mij en mijn dochter. Als ik opnieuw naar het buitenland zou moeten verhuizen, zou ik dat vol vertrouwen doen vanwege de prettige eerste ervaring die TailorMinds mij heeft geboden. Het is een absoluut plezier geweest om deel uit te maken van TailorMinds!

Phila Ntete
Agidens Life Sciences
Validation Engineer

TailorMinds = Arjan van Dijk!

Al zo’n 25 jaar werk ik regelmatig samen met Arjan. Onze rollen zijn steeds verschillend, maar de essentie is onveranderd: Arjan en zijn bedrijf blinken mijns inziens uit in menselijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en integriteit.

Vertrouwen is waardevol maar kwetsbaar, en het moet groeien en goed worden onderhouden. Ik denk dat vertrouwen wellicht de grootste “waarde” is die Arjan met zijn bedrijven en netwerk heeft opgebouwd. En ik denk dat dit diep vanuit Arjans eigen persoonlijkheid ontspruit en in alle aspecten van zijn bedrijf is doorgedrongen.

Een voorbeeld zijn de vele afspraken die we samen hebben gemaakt in de loop der jaren. De inhoud hiervan was heel divers, werd zorgvuldig en gezamenlijk uitgewerkt, en kon flexibel worden aangepast aan de situatie. In principe was alles bespreekbaar en lag de nadruk steeds op de wederzijdse wensen. Arjan schepte daarmee de best mogelijke voorwaarden voor mij om mijn werk met plezier en zo goed mogelijk te kunnen doen. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik alert moest zijn of moest onderhandelen en had het volste vertrouwen in correcte uitkomsten en eerlijke vergoedingen. De randvoorwaarden, regelgeving en formele contracten waren altijd correct maar slechts een noodzakelijke bijzaak.

Ik hoop nog lang met Arjan en TailorMinds te blijven samenwerken en wens hem heel veel succes en plezier!

Olav den Biggelaar
DPS Engineering
Maintenance Manager

Als EKO Instruments zijn we bijzonder tevreden over onze samenwerking met TailorMinds. Hun uitzonderlijke diensten hebben bijgedragen tot het stroomlijnen van ons rekruteringsproces, vooral bij het verwerven van hoogopgeleide professionals. De expertise van TailorMinds in het navigeren door de complexe migratieprocedures was van onschatbare waarde en zorgde niet alleen voor een vlotte overgang voor onze nieuwe werknemers, maar ook voor hun families. Hun grondigheid en aandacht voor details bij elke stap van het proces hebben de uitdagingen die gepaard gaan met internationale rekrutering aanzienlijk verlicht. De toegewijde ondersteuning van TailorMinds heeft gezorgd voor een naadloze integratie van talent in ons team, waardoor onze capaciteiten zijn verbeterd en onze werkcultuur is verrijkt. We bevelen TailorMinds van harte aan voor hun ongeëvenaarde professionaliteit en toewijding aan uitmuntendheid.

Kees Hoogendijk
EKO Instruments Europe
Directeur

TailorMinds bestaat uit een groep professionals met een hoog niveau van ervaring in het plaatsen van kandidaten in passende functies in de farmaceutische industrie. Tijdens mijn samenwerking met TailorMinds was het personeel altijd positief en bemoedigend met zakelijke en persoonlijke aspecten.
TailorMinds werkt met een unieke aanpak door te assisteren bij het verhuizen van professionals naar Nederland en hen te begeleiden bij het opzetten van een goede basis met betrekking tot werk. Daarnaast helpt TailorMinds bij het settelen en wennen aan de levensstijl in Nederland, waardoor de overgang vanuit het buitenland soepel verloopt.
TailorMinds heeft de overgang van Zuid-Afrika naar Nederland een stuk gemakkelijker gemaakt door werk te regelen en te assisteren bij alle verhuisaspecten.
De toegevoegde waarde is de begeleiding van een professional bij TailorMinds om werk en persoonlijke aspecten zo makkelijk en snel mogelijk op te zetten bij de verhuizing naar Nederland.

William Fewell
Progress
Validation Consultant

Naar mijn mening wordt hun manier van werken heel goed omschreven in de naam zelf: “TailorMinds”. Toen ik bij het bedrijf kwam werken, heette het “projectkwadraat”, maar toch was de aanpak niet anders. Gelukkig had ik de kans om nauw met hen samen te werken, waar ik kon zien dat al hun consultants dezelfde aanpak volgden. Bij TailorMinds voelt men zich niet het zoveelste nummer of de zoveelste werknemer. TailorMinds modelleert doordacht hun samenwerking & aanpak voor elke individuele consultant.
Ik heb TailorMinds vanaf het begin ervaren als niets minder dan professioneel, georganiseerd, respectvol, benaderbaar & een eerlijke partner. In de professionele wereld gaan dingen soms niet zoals gepland, maar TailorMinds werkt nauw (en vaak op persoonlijk niveau) samen met een individu om oplossingen op maat te vinden & zorgt ervoor dat ze hun verplichtingen nakomen.
Elk individu wordt niet alleen beoordeeld op basis van hun kwalificaties/ervaring, maar TailorMinds is ook getraind & gekwalificeerd om een persoonlijkheid fit te beoordelen. Het doel is niet alleen om beschikbare mensen te plaatsen op beschikbare vacatures, maar het is belangrijk om de juiste kandidaten te koppelen aan hun passende functies. Na plaatsing zorgt TailorMinds voor regelmatige bezoeken en follow-ups om de ervaring van de kandidaten te blijven volgen en biedt het ondersteuning bij trainingen en assessments.
In tegenstelling tot een gewoon plaatsingsbedrijf besteedt TailorMinds veel aandacht aan het algemene welzijn van hun consultants. Vaak komen de consultants uit het buitenland (zoals ik) en is het een uitdaging om in een nieuw land in een nieuwe rol te passen. TailorMinds begeleidt en ondersteunt niet alleen bij alle praktische, maar ook bij emotionele en sociale uitdagingen.
Al met al heb ik een fantastische ervaring gehad door met hen samen te werken. Hun toegevoegde waarde bleek duidelijk uit de proactieve communicatie, de transparantie tijdens het hele wervingsproces en hun toewijding om de juiste fit te vinden voor zowel de klant als mij. Werken met hen was een naadloze en aangename ervaring en ik zou TailorMinds ten zeerste aanbevelen.

Mazhar Yousufzai
Adryan Validation
Consultant

Als je overweegt om in Nederland te gaan werken, dan is TailorMinds de ideale partner. Hun ondersteuning overtrof de verwachtingen, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn familie. Hun betrokkenheid stopt niet bij je aankomst, maar gaat door tijdens je hele tewerkstelling. TailorMinds heeft me zelfs bijgestaan tijdens mijn zoektocht naar ander werk en de overgang naar een nieuwe baan nadat ik me realiseerde dat mijn eerste functie niet de juiste was.

Het uitdagende proces van verhuizen naar een ander land is aanzienlijk makkelijker gemaakt door TailorMinds.

Bedankt, TailorMinds, dat je deze reis samen met mij bent aangegaan!

Nico Mostert
Automation Engineer
Actemium

Mijn periode bij TailorMinds heb ik als zeer positief ervaren. De open cultuur en de warme vriendelijke collega’s zorgen ervoor dat er al snel een veilige setting gecreëerd wordt. De persoonlijke aandacht is hoog, en men wil graag met je meedenken en komen daarom ook altijd met de juiste begeleiding en oplossing.

De professionele manier van werken schept veel duidelijkheid, maar gaat absoluut niet ten koste van de warme open cultuur. Het schept helderheid, je weet waar je aan toe bent.

Als je op zoek bent naar uitdagende en leuke opdrachten in een altijd boeiende omgeving zoals bijvoorbeeld pharma, dan is TailorMinds zeker aan te bevelen. Naast het werken, zijn er de erg leuke jaarlijkse uitjes.

 

José Joosten
Adryan
Quality Consultant

Ik heb een hele goede ervaring gehad met betrekking tot de samenwerking met TailorMinds. De samenwerking verliep zeer efficiënt en professioneel. De werkwijze van TailorMinds is zeer efficiënt, ondersteunend, gastvrij en behulpzaam, vooral in het begin als je je weg moet vinden in een nieuw land. TailorMinds doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zij, voor en wanneer u voet in Nederland zet, er zijn om u te ontvangen, u welkom te laten voelen en te helpen met alles wat u nodig heeft. Dit eindigt hier niet. Zij zullen voortdurend contact met u opnemen om u te helpen en hulp te bieden, zelfs als u verder bent verhuisd en niet meer met hen werkt. De manier waarop ik door TailorMinds werd behandeld, betekende veel voor mij, zowel zakelijk als emotioneel. Er ontstond niet alleen een zakelijke relatie, maar ook een levenslange vertrouwens- en vriendschapsband tussen mij en de medewerkers van TailorMinds. Ik weet dat dit zal doorgaan als ik in de toekomst begeleiding of hulp nodig heb.  De toegevoegde waarde van het werken via TailorMinds is hun ervaring en vastberadenheid om ervoor te zorgen dat aan de op maat gemaakte behoefte van elk individu wordt voldaan voordat ze aankomen en terwijl ze in Nederland zijn. Dit alles om elk individu te helpen de weg naar het buitenland voor hem of haar en hun families te vinden. TailorMinds gaat altijd een stap verder.

Door ongelukkige gezondheidsomstandigheden kon ik mijn werk in Nederland niet voortzetten. Dit weerhield TailorMinds er niet van om mij te steunen, helemaal tot het einde, totdat ik terugkeerde naar mijn thuisland.

We voeren nog steeds veelvuldig gesprekken met elkaar en als ik op een dag terugkom naar Nederland, weet ik dat ik welkom zal zijn en dat ze er nog steeds voor me zullen zijn voor alle hulp die ik nodig heb.

Tegen Arjan van Dijk en het TailorMinds-team zeg ik dank voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.

Danie Bekker
DPS Engineering
Project Engineer Construction

Het werken via Tailor Minds heb ik als zeer positief ervaren. Een prettige omgang en naast het voorzien van een leuke opdracht ook dat er in mijn privé leven is mee gedacht aan oplossingen, tijdens een zware periode.

Ook de teamuitjes waren erg leuk en afwisselend. En kan andere mensen aanraden om via TailorMinds te werken.

Matthijs Wognum
DPS Engineering
Technical Writer

Eén woord: betrouwbaar.

Mijn vrouw en ik, samen met onze vier jongens, verkochten bijna alles wat we hadden en stapten met 14 tassen in het vliegtuig om de halve wereld rond te reizen naar een nieuw leven in Nederland, erop vertrouwend dat alles wat Tailorminds voor ons had georganiseerd, zou lukken.

We hadden nog nooit eerder overzee gereisd, maar we vertrouwden erop dat het jarenlange contact en de Teams met Tailorminds het allemaal waard waren.

De dag dat we aankwamen op Schipol, stonden ze daar op ons te wachten met twee grote voertuigen om ons naar ons nieuwe huis te brengen dat ze hadden georganiseerd en zelfs gedeeltelijk hadden ingericht. Ze verzamelden alles wat we nodig hadden om vijf dagen in quarantaine te blijven, zoals simkaarten, eten en beddengoed. Ze hielpen ons scholen te vinden voor onze kinderen en we werden vrienden voor altijd.

Toen het moeilijk werd, waren ze er om ons te steunen en te begeleiden.

Zestien maanden later zijn er veel dingen veranderd omdat we onze eigen weg hebben gevonden, maar we hadden dit nooit kunnen doen zonder hun solide steun.

Konrad Truter
Actemium
Automation engineer

Ik heb de samenwerking met TailorMinds als heel prettig en informeel ervaren. Op je vragen word je binnen no-time een antwoord gegeven en de tussentijdse evaluatiemomenten bespraken we in alle rust tijdens een lunch. De werkwijze van TailorMinds is daardoor bijzonder aangenaam, coöperatief en opbouwend. Het betekende voor mij vertrouwen in een constructieve en toch zakelijke samenwerking. Hierdoor heb ik nooit een gevoel van opdrachtgever / opdrachtnemer ervaren. De meerwaarde van TailorMinds is haar plek in een netwerk van aanbieders van specialisten binnen de farma en biotechnologie. En dat in de breedste zin van het woord: zowel voor productie, kwaliteitsfunctionarissen en in mijn geval technisch en facilitair.

Edo Cuiper
Adryan
Utilities Manager

Inmiddels met pensioen is het goed om terug te kijken naar de samenwerking tussen TailorMinds en ondergetekende. Omdat er een ontslag dreigde, heb ik toentertijd eens een account aangemaakt op LinkedIn. Dat gebeurde op een leeftijd van 56 jaar en dat bleek een erg waardevolle actie.

Arjan van Dijk vond me daar en zag wel wat in het profiel wat er beschreven werd. De leeftijd werd eerder als een voordeel dan een nadeel gezien. De belangrijkste eerste stap was een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin beide partijen een basis hebben gelegd voor verdere samenwerking. Goed te ervaren dat TailorMinds een goed beeld had van de mogelijkheden in de farmaceutische industrie.

Er kwam overeenstemming over een opdracht bij Agidens in Beerse en deze werd naar tevredenheid van alle stakeholders afgewerkt. Na een periode van detachering vond ondergetekende het prettig om als zzp’er een volgende klus te gaan doen, geen enkel probleem voor het toenmalige ProjectKwadraat.

Ook de tweede opdracht kwam van Agidens en opnieuw prima voor alle partijen. Hoogtepunten tijdens de jaren van samenwerking waren de persoonlijke zeer prettige contacten en niet te vergeten de eindejaarsdiners. Ook nu nog ligt er een lijntje om naar een parttime klusje te zoeken.

Giel van den Akker
Agidens Life Sciences
Project Manager

De Tailorminds-familie

Nu mijn contract afloopt bij Tailorminds, ben ik gevraagd mijn ervaring met Tailorminds te delen. Het was als volgt:

Onconventioneel
Aangenaam
Herinnerbaar

Maar voor de mensen die Tailorminds kennen en voor mij in mijn voetsporen zijn getreden, zullen zeggen dat dit geen volledig beeld geeft van waar Tailorminds over gaat. Mijn verhaal was als volgt:

Ik solliciteerde op een baan en werd gevraagd voor een gesprek op het kantoor van Tailorminds. Toen werd ik vriendelijk verwelkomd bij de voordeur, rondgeleid naar de (uitstekende) koffie en werd gevraagd om plaats te nemen in de break-out room. Tot mijn verbazing voegden Arjan en Dexter zich bij me in de break-out room voor het gesprek! Dit was perfect voor mij, want ik voelde me al op mijn gemak in de break-out room terwijl ik daar een paar minuten zat. Omdat ik geen tijd nodig had om me aan te passen aan een nieuw grijs kantoor begon het gesprek meteen ter zake. Nadat ik van het gesprek genoten had (meer dan 1 uur), ging ik vreemd tevreden weg. Ik heb een persoonlijk screeninggesprek gehad zonder het gevoel te worden geobserveerd. Deze combinatie van gevoelens gaf me energie om te zien waar de dingen zouden kunnen eindigen.

Na nog een paar introductierondes kwam ik bij Agidens terecht. Een geweldige match voor mij. Alles werd voor mij geregeld. Het enige dat van mijn kant nodig was, was wat persoonlijke informatie en een handtekening. Alle onderhandelingen zijn uitstekend verzorgd en verlopen.

Tijdens mijn eerste jaar bij Agidens stond ik versteld van het feit dat ze met mij op de hoogte bleven. Ze wilden graag weten hoe het met me ging en of ik de functie waarin ik werd geplaatst leuk vond. In mijn eerdere ervaringen was ik gewoon een nummer. De ervaring van TailorMinds was dit jaar echter een warm gevoel van veiligheid. De start was niet eenvoudig met op afstand werken van huis (met een 2/3 jaar oude zoon). Daar ze maar konden, hielpen ze, deels door er gewoon te zijn.

Nu ik mijn jaar bij Tailorminds heb geëindigd, vind ik het jammer om te gaan! Ik werd verwelkomd in een heel fijne, warme familie en het is altijd jammer om die achter te laten. Tailorminds kennende, houden we contact.

Als je ooit de kans hebt gehad om met / voor Tailorminds te werken, maak dan van de gelegenheid gebruik. Ze zullen u helpen in uw beste belang, niet in hun belang. Bedankt, Arjan, Dexter, Sander, Peter en Corrie, voor het maken van een jaar om nooit te vergeten, en niet alleen vanwege Corona.

Om dit af te ronden, wil ik slechts één advies geven voor de toekomst van Tailorminds: blijf doen wat je doet. En voor de mensen die gemakkelijk zijn en beperkte problemen hebben op het werk, blijf in contact met hen (zoals u nu doet). Gewoon door ze te bellen, wordt het gewaardeerd, ook al voelt het soms alsof het niet helpt.

Lieke Hazenbroek-Etman
Agidens Life Sciences
Validation & Compliance Engineer

Ruim een jaar voor Tailorminds gewerkt en overgegaan naar één van hun opdrachtgevers. De tijd bij Tailorminds is goed bevallen, zeker ook door de prettige aandacht van Sander. Prettig is toch een stempel dat bij me blijft opkomen wat betreft de mensen, de organisatie en de bijeenkomsten. Ze zijn ook goed in het ontnemen van zorg, zeker van belang voor de mensen die uit het buitenland komen. Ook voor mij in de periode dat ik regelmatig in een B&B moest overnachten. Dat was volledig geregeld, voor mij erg handig. Als collega’s mij zouden vragen of ze voor Tailorminds zouden moeten gaan werken, zou ik zeker ja zeggen.

Sjoerd Loonstra
Adryan Consultants
Senior Commissioning & Start-Up Engineer

Ik ben begin 2019 in dienst gekomen bij TailorMinds waarbij ik werd gecontracteerd als Senior Process Engineer bij DPS Engineering voor een project bij een grote farmaceut. Dat was niet mijn eerste contact met TailorMinds. Zo’n vijf jaar eerder kwam ik al in contact met Arjan van Dijk via een vriend en voormalig collega. Vanaf dat moment was ik zeer onder de indruk van hoe TailorMinds werkt.

Als een soort speciale recruiter wordt op een bijzondere persoonsgerichte manier met elkaar omgegaan. Ik ervaar de samenwerking zeer menselijk, eerlijk en prettig. Helemaal niet als met de gemiddelde recruiter waar het er alleen maar om gaat om koste wat kost een vacature op te vullen en de bonus op te strijken.

Ook de kleine extraatjes die weinig lijken maar veel doen, maken TailorMinds een unieke werkgever. De manier van werken van TailorMinds is daarom zeer prijzenswaardig en ik voel me hierdoor hier zeer thuis en op mijn gemak. Ik kan daarom TailorMinds van harte aanbevelen als werkgever.

Jos van Haastrecht
DPS Engineering
Senior Process Engineer

TailorMinds is een prettig bedrijf met een fijn team. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. De toegevoegde waarde voor mij lag in het grote en professionele netwerk wat zij bedienen. Ook de uitjes zijn gezellig wat maakt dat je als freelancer collegialiteit ervaart. Om deze redenen zou ik TailorMinds aanbevelen.

Tijs van Herpen
DPS Engineering
Automation Engineer

Onverwacht werd ik door Sander benaderd of ik interesse had voor een baan als Validation Engineer. Ik was op zoek naar een nieuwe baan en had ervaring met kwaliteitssystemen en beheer/validatie van laboratoriumapparatuur. Een beetje sceptisch voor recruiters was ik wel, maar nadat ik uiteindelijk met TailorMinds in zee ben gegaan, is mijn beeld zeer ten positieve gekeerd.

TailorMinds in de persoon van Arjan en zijn collega’s zijn erg betrokken met hun werknemers. Ze zijn persoonlijk gericht en proberen met hun professionele coaching en Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) een zo goed mogelijke match tussen opdrachtgever en werknemer te maken.

Via een consultant/detacheerconstructie ben ik bij een groot farmaceutisch bedrijf gaan werken als Validation Engineer. De samenwerking heeft helaas maar acht maanden mogen duren, omdat de baan inhoudelijk anders uitpakte dan door opdrachtgever was voorgespiegeld. Niet zo leuk natuurlijk, maar door hier met Sander en Arjan open en eerlijk over te praten, is het op een goede manier tot een einde gekomen.

Ondanks dat alles in het werk wordt gesteld voor een goede match kan het voorkomen dat het anders loopt, maar ook dan kun je van de mensen van TailorMinds op aan. Ze staan voor je klaar bij goede, maar ook bij minder goede momenten en dat vind ik hun grote KRACHT.

Ik heb TailorMinds ervaren als een zeer prettige en sociale werkgever, die ook jaarlijks een aantal bijeenkomsten organiseert om (als gedetacheerde) binding te houden met de werkgever en ‘collega-gedetacheerden’. Dit zijn altijd leuke en gezellige momenten waarbij je elkaar beter leert kennen en ervaringen kunt uitwisselen. Ik kan TailorMinds dan ook van harte aanbevelen!

Margot de Vries
Agidens Life Sciences
Validation Engineer

Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde werkgever, werd het hoog tijd voor een andere uitdaging. Het contact met Sander van TailorMinds was snel gelegd en al bij het eerste gesprek met Sander en Arjan en een hele goede bak koffie, had ik een zeer goed gevoel over een eventuele samenwerking. Dit werd al snel bevestigd, gezien men binnen een zeer korte tijd drietal gesprekken had geregeld en een aantal mogelijkheden voor een baan zich voordeden. De voorbereidingen samen met Sander en/of Arjan, t.a.v. deze sollicitatiegesprekken waren altijd zeer goed gestructureerd en persoonsgebonden.

De interactie met Sander en Arjan is altijd goed verlopen en de begeleiding vanuit TailorMinds gedurende een opdracht is goed en met grote regelmaat. De gesprekken zijn open, eerlijk en zonder verborgen agenda’s. Iedereen bij TailorMinds is er voor de werknemers. Gedurende een opdracht is men ook altijd bezig met de nabije toekomst en kijkt men voor je verder. Op grond van mijn ervaringen heb ik TailorMinds al bij meerdere mensen aanbevolen en dat zal ik ook blijven doen. Ik zal, ook al ben ik niet meer werkzaam bij TailorMinds, altijd de contacten blijven onderhouden.

Ricardo Sanna
Adryan Consultants
QC Equipment & Facility Specialist

Na tien jaar gewerkt te hebben voor een bedrijf dat klinisch laboratoriumonderzoek doet in het kader van clinical trials, heb ik een jaar gewerkt voor TailorMinds. Voor mij een totaal nieuwe rol: ik was werkzaam in een contractor- / detacheerconstructie. TailorMinds detacheerde bij een klant van hen die me vervolgens op een project zette bij een grote internationale farmaceut. Ondanks dat er twee lagen zaten tussen de uiteindelijke klant en TailorMinds, voelde ik me altijd zeer verbonden met TailorMinds: ze zijn zeker geen “mensen-schuiver” maar zijn oprecht betrokken met hun werknemers. Dit uit zich in een uitstekende persoonlijke maar professionele coaching.

Ondanks dat uiteindelijk bleek dat de rol als contractor me niet goed paste, heb ik altijd met veel plezier voor ze gewerkt. TailorMinds is een eerlijke en open club mensen waar het goed mee / voor werken is.

Jurgen Oerlemans
Agidens Life Sciences
CSV Engineer

Ik heb de samenwerking met TailorMinds als zeer positief ervaren. Wat op valt is dat de lijntjes kort zijn en vragen worden snel beantwoord. De mannen zijn open en eerlijk. Zo is mij in het begin alleen beloofd dat er contact opgenomen zou worden als er een mogelijkheid zo zijn. Het was een paar weken stil, maar toen ineens was er wel de baan die mij op het lijf geschreven was. Er zijn geen loze beloftes gemaakt. TailorMinds heeft mij de kans geboden om een nieuwe stap in mijn carrière te maken. TailorMinds (in mijn ervaring) is een toegevoegde waarde in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Volgens mij is dat zeker in deze tijd waar het aanbod minder is dan de vraag een toegevoegde waarde. Ik zou ze dan ook absoluut aanbevelen.

Robert van der Meer
Agidens Life Science
Validation Engineer

Van 2 januari 2017 tot half september 2018 ben ik via TailorMinds gedetacheerd geweest als Quality Engineer bij Sanquin Plasma Product te Amsterdam. Gedurende de gehele looptijd van het project heb ik Arjan en zijn collega’s bij TailorMinds ervaren als zeer prettige en sociale werkgever met vriendelijke, gedreven en kundige medewerkers. Ik kan het daarom iedereen zonder enige terughoudendheid aanraden om bij en met TailorMinds te werken.

Ferry Westerveld
Adryan Consultants
Quality Engineer

Vanaf het eerste interview met TailorMinds, was het zo vanzelfsprekend dat ik verbonden was met een zeer professioneel bedrijf. Vragen tijdens het interview waren zo specifiek dat alle aspecten van de klant en kandidaat werden vervuld. Starten via TailorMinds als expat verminderde het stressniveau van verhuizen naar een ander land. Na aankomst in Nederland werden de meeste zaken (zoals het openen van een bankrekening, het opzetten van een ziekteverzekering en ondersteuning bij huisvesting) op de eerste dag opgelost, waardoor ik meer aandacht kon besteden aan het project. Alle consultants van TailorMinds waren zo behulpzaam en open voor elke vraag. Dit zorgde er voor dat ik makkelijk vertrouwd raakte met het Nederlands systeem. Daarom zou ik TailorMinds sterk aanbevelen, vooral als u op zoek bent naar een project waar u als een expat kunt werken.

Peri
DPS Engineering
Commissioning & Qualification Engineer

Mijn eerste  gesprek met Arjan was een intermenselijk benadering en heb ik als zeer prettig ervaren. Door deze persoonlijke en open benadering, goede begeleiding en intensieve samenwerking ga je met eenzelfde instelling een project in en draag je de waarden van TailorMinds uit. De projecten waar ik bij betrokken ben geweest waren allemaal passend bij mijn profiel. TailorMinds is altijd bereikbaar, zorgt voor de juiste aandacht door intensief contact te houden, zodat eventuele issues voorkomen  of snel opgelost kunnen worden. Een prettige werkgever om voor te werken.

Laurens Kodden
TailorMinds
Pharmaceutical Engineer

In deze en in mijn vorige rol heb ik intensief met TailorMinds samengewerkt en heb deze als zeer goed ervaren. De werkwijze is persoonlijk en alert. Alert omdat ze mij snel van goede cv’s hebben kunnen voorzien gecombineerd met opvolgingsgesprekken om een cv toe te lichten of van andere invalshoeken te belichten. Waar TailorMinds zich onderscheidt is een snelle respons, ook al ze niemand kunnen vinden. Je weet daardoor altijd waar je aan toe bent, en dat maakt dat ik ze zeer zeker aanbeveel.

Marcel Papenhove
Jacobs Engineering
Manager Projects

TailorMinds heeft mij vanaf het allereerste contact geholpen de overstap van Spanje naar Nederland te maken. Deze manier van werken laat weinig te wensen over, erg professioneel! Zelfs toen ik niet meer in dienst was, en ik hulp of antwoord op vragen nodig had, heb ik deze gekregen. De deuren staan 24/7 voor je open. Voor TailorMinds voel je je als medewerker altijd nummer één, de enige prioriteit ben jij. Deze manier van een hechte relatie onderhouden maakt dat ik ze iedereen zal aanbevelen.

Leticia Febrel
Damen Shipyards
Assistent Project Manager

Ik heb de samenwerking als prettig en persoonlijk ervaren. TailorMinds gaf mij een stabiele basis waardoor ik volop kon focussen op mijn werk. Door regelmatig persoonlijk contact kreeg ik veel vertrouwen in mijn werkzaamheden en nieuwe kansen. Dankzij de openheid van onze gesprekken heb ik realistische doelen kunnen stellen, waar wij samen naar toe hebben gewerkt en gerealiseerd. TailorMinds investeert in zijn medewerkers en helpt actief bij het maken van de volgende stap in je carrière. Ik heb mijn huidige baan te danken TailorMinds en kan ze aan iedereen aanbevelen.

Daniel de Graaf
Adryan Consultants
Commissioning Engineer

De samenwerking met TailorMinds heb is als zeer prettig ervaren. De goede begeleiding, met regelmatig gehouden terugkoppelingsgesprekken, zorgt ervoor dat eventuele issues snel opgelost kunnen worden. Wat daarnaast voor mij van toegevoegde waarde is, is dat er gekeken wordt naar de mens achter de medewerker met als insteek dat de werkomgeving bij de medewerker moet passen en vice versa. TailorMinds maakt hiervoor gebruik van een Persoonlijke Profiel Analyse methode. Hiermee wordt je eigen gedrag in een werksituatie inzichtelijk gemaakt en dit heeft mij geholpen in mijn verdere professionele ontwikkeling. Gezien mijn positieve ervaring kan ik samenwerking met TailorMinds van harte aanbevelen.

Marjoleine Lucassen
Adryan Consultants
Process Transfer Engineer

Ik ervaar de samenwerking met TailorMinds als zeer goed, men is goed bereikbaar, staan open voor vragen en helpen je graag met een advies. Dit geeft mij de indruk van professionaliteit en geeft me een vertrouwd gevoel. Doordat men bemiddelt tussen opdrachtgever en kandidaat, schept dit een open en prettige sfeer. Ik ben geholpen aan een heel mooi project en tijdens de coaching ben ik als mens gegroeid. Al met al, een erg betrokken werkgever welke ik zeker zou aanbevelen. Jullie zijn goed bezig.

Jeroen Arends
Agidens Life Science
Validation Engineer

Mijn ervaring met TailorMinds is positief. Tijdens een gesprek is er sprake van een gezonde dialoog, wat maakt dat ik mij gehoord voel. Dit wordt gevoed door een werkwijze welke in de basis een persoonlijke is. Ik heb het idee dat er echt gezocht wordt naar de persoon achter het cv en op basis hiervan de juiste match met een potentiële opdrachtgever te vinden. Naast een prettige sparringpartner is de meerwaarde van TailorMinds voor mij geweest dat wanneer nodig intensief is gezocht naar een juiste opdrachtgever. Daarin staat persoonlijke groei centraal en wordt de nadruk gelegd op sterke eigenschappen, en deze laten renderen. De persoonlijke aanpak gecombineerd met een groot netwerk kan het verschil betekenen tussen een ‘mogelijk ja’ en ja! Ik zou TailorMinds zeker aandragen als een prettige partner om voor en mee te werken.

Danny Hartkamp
Adryan Consultants
Validation Engineer

Samenwerking met TailorMinds ervaar ik als professioneel en plezierig. Afspraken worden nagekomen wat een gewaardeerd gevoel geeft.

De werkwijze van TailorMinds is erg prettig. Door het aanbieden van mooie uitdagingen en coaching weten ze het beste uit je naar boven te halen. Verder ervaar ik het contact als positief, we spreken regelmatig af om uitdagingen te bespreken, daarbij proberen ze mij door adviezen te geven of eigenlijk goede vragen te stellen tot nieuwe inzichten te laten komen. Inmiddels heb ik bijna drie jaar samengewerkt met TailorMinds en in die tijd heb ik altijd mooie uitdagingen gehad. Via TailorMinds heb ik vijf gesprekken gehad bij (potentiële) opdrachtgevers en na afloop van deze gesprekken kreeg ik te horen dat ik kon starten. Een 100% score, dat komt niet vaak voor. Dit komt in mijn optiek doordat er niet willekeurig profielen worden doorgestuurd, maar enkel interessante profielen. Dit zorgt voor een goede match!

Wanneer je op zoek bent naar een leuke uitdaging in de branches waarin TailorMinds werkzaam is, zal ik ze iedereen aanbevelen om te praten bij TailorMinds. TailorMinds is een plezierige en sympathieke werkgever, dat gun ik iedereen.

Sjoerd Schalken
Agidens Life Science
Validation Engineer

De samenwerking met TailorMinds stijgt ver boven de norm uit. Na korte tijd voel je je gekend en verbonden wat een professionele indruk geeft, een aangename ervaring. Dit niveau van service begint al vanaf het eerste gesprek. In gesprekken is er ruimte voor de dialoog waarbij vragen worden gesteld om je goed te begrijpen en de ondersteunen. Zelfs helpen ze je met het vinden van een woonruimte voor het gehele gezin. Tijdens de contractperiode werd ik geholpen op diverse vlakken, coaching, ontwikkeling maar ook als gids in Nederland. Denk hierbij aan de dienst waarbij mijn belastingaangiftes werden uitbesteed. Voordat ik de keuze durfde te maken hebben we veel gesprekken gevoerd, echter alle twijfel die ik had is weggenomen, en beloftes worden volledig waargemaakt. Het is een hele grote toegevoegde waarde om als international voor TailorMinds te werken. Je wordt ontzorgd in de breedste zin van het woord waardoor je maximaal kan focussen op je werk. Onwijs bedankt!

Lukas Kubaszak
Adryan Consultants
Project Engineer

TailorMinds zocht aanvankelijk via LinkedIn contact met mij op het moment dat ik een presentatie gaf op een conferentie in Engeland. In een korte tijdspanne werden diverse interviews gerealiseerd welke mij uiteindelijke hebben geholpen richting te geven aan mijn carrière. In mijn geval was TailorMinds hartelijk, open en eerlijk waarbij de gemaakte beloftes zijn waargemaakt. Deze aanpak helpt iedereen in een voortraject om naar Nederland te komen en efficiënt te participeren. Tot op heden heb ik dan ook een zeer positieve ervaring met TailorMinds. Vanaf het begin zijn ze persoonlijk en professioneel in hun aanpak geweest, wat het mogelijk maakte een vertrouwde band op te bouwen. Een van de speerpunten van TailorMinds is dat ze geloven in een persoonlijke aanpak. Op allerlei manier wordt ik vooraf geholpen om maximaal te kunnen focussen op de interviews en naderhand het werk. Naderhand wordt ook sterk gekeken naar de ontwikkeling en hoe hierin stappen te maken middels coachingssessies. Mijn advies is eenvoudig, hou dit vast. Zodra jullie zullen groeien zullen uitdagingen ontstaan, echter het vraagt skills om daarmee te dealen en dat zet jullie op voorsprong ten opzichte van de concurrentie.

Vivek Kumar
Damen Shipyards
Naval Architect and Project Manager

Aanvankelijk is het contact met TailorMinds ontstaan vanuit een aanbeveling van een vriend welke door de hulp van TailorMinds een mooie baan heeft gebonden in Nederland. In het beginsel had ik mijn twijfels, gevoed vanuit het beeld dat er weinig tot geen bedrijven in Spanje werken zoals jullie. Voor mij is het de eerste keer om via een detacheerder te werken. Persoonlijk denk ik dat TailorMinds een hechte relatie ontwikkeld door op diverse facetten te ondersteunen. Dit geldt voor direct werk gerelateerde zaken maar ook het onboarden in het Nederlandse systeem en cultuurverschil. Op deze manier voelde ik mij ondersteund op werk en persoonlijk vlak. Ik geloof erin, dat TailorMinds bouwt en vertrouwt op het persoonlijke karakter van de medewerkers en daarmee de integriteit en hoge mate van betrokkenheid maken dat ik mijn scepsis in vertrouwen heb kunnen omzetten. Ik zou TailorMinds dan ook van harte aanbevelen voor andere, en in het bijzonder voor expats.

Mónica Marise Fernandes Teles
Damen Shipyards
Assistant Project Manager

Ik heb via TailorMinds zo’n drie jaar gewerkt aan diverse projecten in de farmaceutische industrie. De omgang met de medewerkers van TailorMinds was altijd correct en afspraken werden steevast nagekomen. TailorMinds is één van de weinige bureaus in Nederland waar je niet een product, maar een mens bent. Ik kan TailorMinds daarom van harte aanbevelen.

Marco van den Nieuwendijk
DPS Engineering
C&Q Engineer

De filosofie van TailorMinds is er een die meer diepgang biedt dan de standaard adviesbureaus. De analyserende benadering biedt mogelijkheden om mensen en bedrijven tot elkaar te laten komen en zich verder te ontwikkelen, waarbij de uiteindelijke “klik” vaak zeer goed is ingeschat. Dankzij de persoonlijke en zeer professionele begeleiding heb ik in ieder geval het beste uit mijzelf gehaald. Ook heb ik veel gehad aan het in kaart brengen van mijn sterke en zwakke punten met behulp van de tool die zij gebruiken. Een samenwerking met TailorMinds kan ik ten zeerste aanbevelen en is te omschrijven als zeer prettig en dankbaar.

Reyno van Duyne
Egemin
Validation Engineer

Samenwerking met TailorMinds is de beste beslissing welke ik hebt gemaakt in mijn werkzame leven. Ze hebben mij geholpen een baan te vinden welke past bij mijn persoonlijkheid en ervaring. In een later stadium kreeg ik alle hulp om mijn gezin over te brengen naar Nederland. TailorMinds is gefocust op het matchen van klantbehoefte enerzijds en persoonlijkheid van de kandidaat anderzijds. Het resultaat hiervan is in mijn geval een erg motiverende baan waarbij de klant mij zonder twijfel in dienst wilde nemen. Wat ik hieruit concludeer is dat de klant daarmee ook tevreden is over de geleverde dienst. Ik denk dat dat de win win situatie is voor elk bedrijf dat op zoek is naar hoog gekwalificeerde engineers. Het feit dat ze zoveel in mij hebben geïnvesteerd om mij te leren kennen en heel gericht hebben voorgesteld bij potentiële werkgevers maakte dat wij een goede vertrouwensband hebben gerealiseerd. Het feit dat alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, heeft hier natuurlijk ook heel sterk in bijgedragen. De toegevoegde waarde van TailorMinds is voor mij de “mensenkennis” over de mensen waar ze mee werken gecombineerd met de kennis over de klantbehoefte.

Ik zou TailorMinds absoluut aanbevelen. Toen ik overging van TailorMinds naar Damen ben ik een werkgever verloren, maar heb ik een vriend gevonden. En dat staat tot op de dag van vandaag.

Gil Cabral
Damen Shipyards
Project Manager

TailorMinds heeft zich verdiept in ons primaire proces, de bedrijfscultuur en onze langetermijndoelstellingen. Onze organisatie is een typische MKB met 50-75 medewerkers. Bij veel dingen geldt: te groot voor servet, te klein voor tafellaken. TailorMinds is een goed verlengstuk van de HR-organisatie gebleken. Een van de belangrijkste elementen van de succesvolle samenwerking is de open en eerlijke communicatie. Doordat beide partijen kritisch (opbouwend) en open met elkaar communiceren, is het proces van selecteren, evalueren, beoordelen, persoonlijke ontwikkelplannen etc. in korte tijd sterk verbeterd. Ook investeert TailorMinds duurzaam in relaties. Het leidt tot duidelijk bovengemiddelde resultaten. Als je duurzaam personeelsbeleid voorstaat, waarbij werven, ontwikkelen en het behouden van de juiste mensen centraal staat, maar waarbij je als MKB niet alle competenties voor een dergelijk beleid zelf in huis hebt, dan kan ik TailorMinds als “partner” zeker aanbevelen.

Raoul Voeten
Bradford Engineering B.V.
Algemeen Directeur