Freelancers

Teamwerk

Als detacheringsorganisatie hebben wij geregeld te maken met freelance engineers. Freelancers horen er bij ons net zo bij als engineers in loondienst. Wat wij hiermee bedoelen is dat freelancers bij teamuitjes, lunches om bij te praten en het eindejaarsdiner niet zijn uitgesloten. Wij staan voor saamhorigheid en gelijkwaardigheid.

DBA/NEN

Elk contract wat wij uitgeven is een goedgekeurd contract conform de wet DBA. Daarnaast zijn wij NEN-4400 gecertificeerd, wat inhoudt dat de ketenaansprakelijkheid stopt bij ons zolang de certificering loopt. Op deze manier is het risico voor de opdrachtgever beperkt en kan jij via een gecertificeerde partner ondernemen. Dit zonder zware eisen van de uiteindelijke opdrachtgever.

Aankomend freelancer?

Sta jij op het punt om als freelancer aan de slag te gaan en zou je in het voortraject met iemand willen sparren? Neem gerust contact met ons op. In de afgelopen jaren hebben we succesvol samengewerkt met zelfstandigen die op deze manier zijn gestart. Voor een opstartperiode kunnen we maatwerkafspraken maken. Denk bijvoorbeeld aan de facturatietermijn om snel liquiditeit op te bouwen.

Ondernemer en saamhorigheid

Ben jij een freelancer, maar mis je soms de aanwezigheid van collega’s of een sparringpartner? Of ben je een (aankomend) freelancer en zoek je een organisatie waarbij je wel eigen ondernemer blijft met de saamhorigheid die je ervaart als loondienstmedewerker? Heb je zelf een project, maar kom je er op administratief of contractueel vlak niet uit met je opdrachtgever?

Neem dan contact op met TailorMinds. Wij kunnen dit voor je faciliteren en bespreken graag met je hoe wij elkaar kunnen versterken.

Onze projecten

Onze projecten zijn net als veel van onze vacatures uitdagend en interessant. De meeste van de op deze site gepubliceerde vacatures, waarvoor uitsluitend op (tijdelijke) projectbasis wordt geworven, zijn ook geschikt voor zelfstandigen. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.