The tailormade recruitment company

Uit ervaring weten wij dat hoe beter onze gesprekspartner zichzelf kan zijn, des te beter wij in staat zijn om ons werk te doen. Wij stellen vragen om te begrijpen, we luisteren tussen de regels door en doen geen aannames. We nodigen je dan ook uit om jezelf te zijn, dan ben je namelijk op je best.

Zodra wij met elkaar in contact komen is het ons doel om persoonlijk, dienstbaar en adviserend te zijn. Doordat wij doen wat ons energie geeft, zijn we gedreven. Waar we aan herkend willen worden, is ons vakmanschap en de persoonlijke benadering. Tijdens een gesprek geven we feedback en ontvangen dit ook graag. Gelijkwaardigheid in een gesprek is vanzelfsprekend! Wat speelt zich af in jouw mind?

Arjan van Dijk

Business & Process Manager | +31 (0)6 – 26 769 281

De oprichting van TailorMinds is het resultaat van een stille droom die nooit helemaal weg is geweest. Veel gesprekken tussen ingenieurs onderling gaan over de inhoud, hierbij valt op dat vaak verzuimd wordt om door te vragen, waarbij de persoon naar de achtergrond verschuift. Wij faciliteren verdiepende gesprekken met ingenieurs en relaties via het middel van detachering. De verbinding die hiermee tot stand komt, geeft mij energie.

Een professioneel advies en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen – dat drijft mij. Hiermee ontstaan relaties die vaak leiden tot een open en langdurige samenwerking. Al sinds 2011 slaat deze werkwijze aan. Graag bouw ik mee aan nieuwe verbindingen die energie geven.

Sander Pupella

Operations Manager | +31 (0)6 – 13 140 754

Het behalen van de beste resultaten is wat mij motiveert. Hiervoor zet ik mij dan ook 110% in. Deze drive vloeit voort uit mijn topsportverleden. Mijn manier van werken is direct, eerlijk en doelgericht. Een baan kan ik je niet garanderen. Mijn inzet daarentegen wel.

Het doel: verbinden. Bij TailorMinds is de visie gericht op het bundelen van persoonlijkheid en vaardigheden om zo tot de beste match en echte verbinding te komen.

Peter Debrichy

Mijn drijfveer is het maken van de juiste match, niet alleen op professioneel maar zeker ook op persoonlijk vlak. Een baan moet je de gelegenheid bieden om naast het opdoen nieuwe van ‘skills’ je persoonlijk te kunnen ontwikkelen. Welke voorwaarden zijn voor jou belangrijk in een nieuwe baan? Ik zal mijn uiterste best doen om te helpen deze voor je te creëren. Een relatie opbouwen voor lange tijd gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie is waar ik naar streef.

Hans de Wit

Mijn doel is bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van anderen, het realiseren van passende banen en emigratiebegeleiding is waar ik voldoening uit haal. Op persoonlijk en professioneel vlak streef ik naar langdurige relaties gebaseerd op gedeeld succes, vertrouwen en transparantie. Sinds november 2022 werk ik bij TailorMinds als consultant, nadat ik jarenlang als gezondheidszorgconsultant in Zuid-Afrika heb gewerkt. Werken bij TailorMinds vertelt me dat samenwerking een optelsom is van individuele expertise en kennis en ik streef ernaar het TailorMinds team te versterken met mijn expertise en kennis.

Tiffany Mesker

Recruitment Support Officer | +31 (0)6 – 57 620 346

Ik was toe aan iets nieuws binnen mijn carrière. Hier kwam snel naar voren dat een baan binnen HR/Recruitment past bij mijn wensen vanwege het sociale aspect. Zodoende heb ik een avondstudie MBO HR afgerond en begon het solliciteren. Daarbij kwam de vacature Recruitment Consultant van TailorMinds op mijn pad. De sollicitatie was spannend maar ik voelde mij bij TailorMinds op mijn gemak. Arjan en het team zagen potentie in mij wat resulteerde in de tussenfunctie Recruitment Support Officer.

Als Recruitment Support Officer draag ik graag bij aan het team om de kandidaten aan een nieuwe en passende functie te helpen. Door middel van de Basisopleiding Uitzendprofessional en de mooie samenwerkingen werk ik toe naar de functie Recruitment Consultant.

Corrie van Krimpen

Administratief Medewerker | +31 (0)79 – 79 73 610

Binnen TailorMinds ben ik verantwoordelijk voor de administratieve taken. Ik werk flexibele uren en doe dit voornamelijk op afstand. Toch lukt het me om nauw betrokken te zijn bij de organisatie.

De werkomgeving en de condities zijn voor mij een bepalende factor bij het ervaren van plezier in mijn werk en de doelen van de organisatie zijn belangrijk voor het ervaren van voldoening. Werkplezier zit voor mij ook in de kleine dingen: tevreden zijn met dat wat je doet. Ik krijg energie van een vrijwel foutloze administratie.

Mirjam Papenhove

Commercieel Management Assistent | +31 (0)79 – 79 73 610

Sinds april 2022 ben ik werkzaam bij TailorMinds in Zoetermeer als Management Assistent. Ik hoop het TM Team te kunnen versterken. Het wereldje van de farmacie is mij niet onbekend. Samen met mijn man Marcel Papenhove runde ik 10 jaar lang Miniplants B.V., een ingenieursbureau en constructiewerkplaats in de farmaceutische industrie in Dordrecht. Hier heb ik de nodige administratieve werkervaring opgedaan in zaken zoals salariëring en facturatie.

Leonie Meijer

Boekhoudkundig Medewerker | +31 (0)79 – 79 73 610

Bij mijn vorige werkgever heb ik de opleiding bedrijfsadministratie gevolgd. Ik heb hier met veel plezier administratieve werkzaamheden uitgevoerd binnen het vastgoed. Vorig jaar realiseerde ik me dat er meer kanten van het financiële vak zijn die mij interesseerden dan gebouwen alleen en ben ik voorzichtig gaan oriënteren. Hierbij kwam ik tot de conclusie dat urenregistratie en verloning mij aansprak. Na een succesvolle sollicitatie, ben ik sinds april 2023 Boekhoudkundig Administratief Medewerker bij Tailorminds en ik streef ernaar de verloning en facturatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.