Bryce binnenkort Bryce in Nederland

Meerdere bezoeken aan de luchthaven in Nederland staan in oktober ook weer op de agenda. Eén daarvan is om onze aankomende collega Bryce te verwelkomen. Voorafgaand hebben we een proces doorlopen met een plan op de lange termijn welke nu in de laatste fases is beland.

Kennismaking

We kwamen in contact met Bryce via onze bedrijfspagina op LinkedIn. Als nieuwe bedrijfsvolger hebben we geïnformeerd naar zijn doelen voor de toekomst hem aangezien zijn profiel overeenkwam met onze projecten binnen de farmaceutische industrie. Na positieve gesprekken kwamen tot het punt dat we zeker van toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn, maar dat de timing op dat moment nog niet ideaal was. Desalniettemin zijn we wel gaan nadenken over hoe we op dat moment konden voorbereiden op een toekomstige samenwerking.

Plan voor langer termijn

Gedurende de gesprekken werd het duidelijk dat we de kansen voor Bryce vergroten wanneer hij meer jaren aan relevante ervaring heeft opgedaan in combinatie met een Nederlandse taalontwikkeling. Zodoende ontstond het idee om alvast te investeren in de Nederlandse taal middels online taalklassen terwijl hij in Zuid-Afrika werkervaring bleef opdoen. Het doel hiermee is om binnen twee jaar Bryce naar Nederland te halen met voldoende jaren ervaring en Nederlands op A2-niveau.

Project

Inmiddels zijn we bijna één jaar verder en mooie taalontwikkeling rijker waarmee we zijn aangekomen op het punt dat we beide overtuigd zijn van een start in Nederland. De jaren ervaring op het gebied van CQV in de farmaceutische industrie en de sterke taalontwikkeling zullen van waarde zijn voor onze projecten in Nederland. Op dit moment zijn de contracten getekend, is de visumaanvraag ingediend bij de IND en zijn we druk bezig met vinden van een passend project voor hem in Nederland waarvoor al een aantal gesprekken lopen.

Geïnteresseerd?

Kunt u extra ondersteuning gebruiken voor u kwalificatie- en validatieprojecten binnen de farmaceutische industrie? Bryce is beschikbaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.