Een poll voor een beter begrip

Recent hebben we een aantal enquêtes uitgevoerd op LinkedIn. We willen je bedanken voor je deelname; deze is van waarde gebleken en heeft ons geholpen om jouw behoeften beter te begrijpen. Uit de enquête is gebleken dat deze behoeften verder kunnen gaan dan alleen het vinden van een baan. Vaak betekent dit dat jij en je dierbaren worden beïnvloed door de beslissing om naar een ander land te verhuizen. Bij TailorMinds zeggen we dat immigratie als een tweede baan is. We zijn er trots op je te helpen en ondersteunen bij de vele uitdagingen en administratieve taken die hierbij komen kijken.

Een blik in jouw wereld: Persoonlijke berichten

In de drukke wereld van sociale media heeft de enquête laten zien dat je de meeste voorkeur geeft aan persoonlijke berichten! Met een duidelijke voorkeur van 50% is het duidelijk dat authenticiteit en persoonlijke connectie waardevol voor je zijn. Of het nu gaat om het delen van ervaringen, reflecties, of een kijkje in de dagelijkse belevenissen van mensen die in Nederland werken, jouw voorkeur voor authenticiteit is duidelijk. Echte persoonlijke verhalen zorgen voor een bijzondere verbinding. We zullen deze verhalen blijven delen van mensen die in Nederland aan het werk gaan, zodat we de afstand tussen online en het echte leven kunnen verkleinen

Grenzen verleggen: dromen van Nederland

Zoals je weet, is TailorMinds gespecialiseerd in arbeidsmigratie naar Nederland. We hebben gevraagd waarom je naar Nederland zou willen emigreren. Het resultaat was simpel. Met aspiraties voor betere baanmogelijkheden (49%) en een verbeterde levenskwaliteit (43%) scoorden het hoogste. We begrijpen dat verhuizen naar een nieuw land ontmoedigend kan zijn. Immigratie kan niet succesvol zijn als de juiste mindset ontbreekt, het is hartverwarmend om te zien dat de meesten van jullie echt op zoek zijn naar een betere levenskwaliteit. Want als alleen een financiële prikkel de hoofdreden is, dan zal je niet snel tevreden zijn.

Wil je ook bijdragen aan de technische wereld in Nederland?

Droom je ervan bij te dragen aan de technische sector in Nederland? Met innovatie en geavanceerde technologieën biedt het Nederlandse technische landschap veel mogelijkheden. Of je nu aangetrokken wordt door duurzame infrastructuur, geavanceerde productie, of baanbrekend onderzoek, er is wellicht iets voor jou bij TailorMinds. We helpen je graag om je technische dromen werkelijkheid te maken. Benieuwd hoe je de Nederlandse technische sector kan betreden? Kijk op onze vacaturepagina voor beschikbare vacatures.