Eerste kennis- en netwerkevent ProjectKwadraat succesvol

Leerzaam, gezellig en voor herhaling vatbaar. Enkele reacties van deelnemers aan het kennis- en netwerkevent van ProjectKwadraat dat gisteren in samenwerking met Biotech Training Facility in Leiden werd gehouden

In een tijdsbestek van 2.5 uur werden de onderwerpen filterkwalificaties en serialisatie in de farmaceutische industrie besproken. Een trainingslokaal vol met een gevarieerde groep engineers en managers leverde dit interessante discussies, het gevolg was meer kennis en een beter bewustzijn voor wat betreft beide onderwerpen.

Achteraf was er tijd om aan te sluiten bij het buffet en om te netwerken. Hierbij was het mooi om te zien dat de farmaceutische industrie een kleine wereld is. Uiteindelijk kent iedereen elkaar wel weer ergens van of via connecties. Contacten werden uitgewisseld en wellicht zijn er nieuwe plannen gesmeed.

Tot slot gaven de professionals van Biotech Training Facility een rondleiding door het gebouw aan alle deelnemers. Hierbij kwam onder andere de hands-on trainingen aanbod voor het asceptisch werken.

Graag bedanken we de medewerkers van Biotech Training Facility voor de prima samenwerking en het ter faciliteren stellen van de ruimte. Daarnaast onze dank aan Ernst en Cees voor de tijd en moeite die gestoken is in de voorbereiding van de presentaties en dat zij hun kennis wilden delen met de deelnemers.

Samengevat: een succesvol event dat voor herhaling vatbaar is. En dat gaat ook gebeuren. In oktober zal er een volgend kennis- en netwerkevent zijn. We houden je hierover op de hoogte! Wil je berichtgeving niet missen, kies er dan voor ons te volgen via onze bedrijfspagina op LinkedIn!