Eerste kwartaal meeting

Het eerste kwartaal zit er inmiddels al weer op. Voor ProjectKwadraat tijd om te evalueren en bij te stellen voor het volgende kwartaal. Wat we hebben geconcludeerd is dat de arbeidsmarkt verder verkrapt (t.o.v. 2008) en dat hierdoor de noodzaak voor internationals/kennismigranten nog verder toeneemt. Aan ons de kunst om onze toegevoegde waarde bij zowel onze opdrachtgevers als de kennismigranten te (blijven) laten ervaren. Ons belangrijkste doel is dan ook zoveel mogelijk ondersteunen en/of adviseren met betrekking tot het immigratieproces of ‘meereizende bezwaren’ om te buigen in “business opportunities”.

De kunst om een balletje te slaan op een golfbaan is overigens een ander verhaal. Na een verzorgde lunch bij Kameryck konden we op de mooie locatie beginnen aan ‘pitch and put’. De grasmat is heel gebleven en we hebben de slootjes en bunker (op het nippertje) vermeden.

In ieder geval zijn plannen en processen weer up-to-date en is het team weer klaar voor kwartaal twee! Mochten jullie benieuwd zijn naar onze ervaringen van klanten en medewerkers op dit vlak, zie dan onze referenties.