Emigratiebegeleiding door TailorMinds

Steeds vaker worden we benaderd voor onze kennis van emigratieprocedures en ervaring in de persoonlijke begeleiding van ingenieurs. Deze kennis en ervaring kunnen we ten diensten inzetten bij de daadwerkelijke emigratie van nieuwe werknemers van enkele van onze relaties.

Uiteenlopende redenen

We merken dat uiteenlopende redenen hieronder kunnen liggen. Zoals bijvoorbeeld te weinig kennis van de wetgeving, onderbezetting of gewoon een bewuste keuze omdat zowel de begeleiding als het goed doorlopen van de papieren procedure de eerste keren heel veel tijd vraagt.

Juiste volgorde

We merken steeds vaker dat ruim acht jaar ervaring met dergelijke trajecten ervoor zorgt dat bij het doorlopen van deze trajecten de juiste volgorde wordt gekozen. Iets dat heel veel tijd en mogelijke ergernis over het verloop van administratieve procedures scheelt.

Voldoening

Wat voor ons telt is vooral de voldoening die we halen uit de tevredenheid van de kennismigranten en hun familieleden na opnieuw een “zachte landing” in Nederland. Deze zachte landing zorgt er ook voor dat de focus van de nieuwe collega gericht kan zijn op het werk. Dit omdat punten waar zorgen over kunnen ontstaan goed in beeld in combinatie met de te nemen acties.

Interesse in het mogelijk in dienst nemen van een internationale ingenieurs?

Bent u of jij in gesprek met een mogelijk nieuwe werknemer? Bent u benieuwd naar de verdere details van de begeleiding vanuit TailorMinds voor zowel lokale als internationale engineers? Of ben je benieuwd naar eventuele emigratietrajecten? Neem gerust contact met ons, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.