Sien jou gou Ferdie

Vanaf deze zomer mogen we weer een international toevoegen als collega! Vorige week is Ferdie, een Zuid-Afrikaanse Software Engineer, op bezoek geweest. Sinds maart zijn we intensief in contact gezien Ferdie heel doelbewust gesolliciteerd heeft. Na een eerste kennismakingsgesprek via Skype werd Ferdie voorgesteld binnen ons netwerk.

Een eerste stap die we aan onze klanten voorstellen is een gesprek via Skype. Deze eerste ronde heeft hij goed doorstaan waarna hij werd uitgenodigd om op face-to-face gesprek te komen bij Actemium in Veghel. Hierbij heeft Ferdie actief meegedraaid om zo enerzijds te polsen of Ferdie de geschikte kandidaat is en anderzijds dit voor hem een baan is waar hij zichzelf later aan de slag ziet gaan.

Als resultaat van zijn bezoek, hebben beide partijen aangegeven met elkaar te willen samenwerken. Een mooie vorm van persoonlijk recruitment gecombineerd met een sterk netwerk. Komende tijd zal er intensief worden geschakeld met Actemium en Ferdie om de immigratie, verhuizing en onboarding gemoedelijk te laten verlopen. Dus, sien jou gou Ferdie. Oftewel, tot snel in het Afrikaans!

Overigens zal Ferdie niet de enige international zijn die in de zomer zal komen. Hierover meer in de komende tijd. Nieuwsgierig? Houd dan onze website en LinkedIn-pagina in de gaten.