Welkom Termaré

Binnenkort mogen we alweer een nieuwe collega welkom heten uit Zuid-Afrika: Termaré. Ze zal bij onze opdrachtgever starten als QA Manufacturing Specialist.

Positieve ontwikkelingen

Al vanaf het eerste contact met Termaré vielen ons haar positiviteit en enthousiasme op. In combinatie met haar relevante kennis en ervaring waren we ervan overtuigd dat ze een toegevoegde waarde zou zijn voor onze opdrachtgever. Dit is ook gebleken. Na het eerste interview bleek haar enthousiasme daar ook over te zijn geslagen: Termaré mag starten. In haar nieuwe functie zal ze zich voornamelijk bezighouden met QA-werkzaamheden gericht op productie en daarnaast zal ze een adviserende rol op zich nemen.

Nog even geduld

De partner van Termaré is reeds in Nederland als kennismigrant aan zijn nieuwe baan begonnen. De IND-procedure voor Termaré loopt en is bijna afgerond. De verwachting is dat dit snel gaat gebeuren maar we moeten dus nog even geduld hebben voordat ze voet op Nederlandse bodem zal zetten. Wanneer de procedure afgerond is kunnen de koffers gepakt en het vliegtuig geboekt worden. Vanaf aankomst in Nederland zal TailorMinds verdere begeleiding bieden bij de formaliteiten waaronder huisvesting, registratie bij de gemeente en een zorgverzekering.

Werken als partner van een kennismigrant

Wanneer iemand aan de slag gaat als partner van een kennismigrant biedt dit voordelen wat betreft de IND-procedure. Er hoeft niet voldaan te worden aan de kennismigrantennorm en daarnaast hoeft een nieuwe collega niet bij een erkend referent van de IND aan de slag te gaan. Wel is er een huwelijksakte nodig om te kunnen aantonen dat de relatie ook wettelijke is vastgelegd.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.