Zomerbarbecue 2019

Zomerbarbecue 2019

Afgelopen vrijdag hebben wij de ProjectKwadraat zomerbarbecue georganiseerd met het idee om alle medewerkers in een casual setting bij elkaar te brengen. Mede dankzij de gastvrijheid en kwaliteit van Kameryck, is ook deze editie succesvol geweest.

Voorafgaand aan de barbecue zijn de hersens flink gekraakt bij het spel Beat the Box. De groep werd opgedeeld in drie teams die vervolgens een reeks van sloten, opdrachten en raadsels moesten oplossen. Er was namelijk een ‘pandemie’ uitgebroken, dit betekende dat er een besmettelijk virus de hele wereld over gaat. Standaard reactie van de collega’s uit de farmaceutische industrie was uiteraard dat blijkbaar de GMP-regels niet goed zijn nageleefd. In ieder geval, de teams moesten aan de slag om het tegenvirus te vinden binnen de tijdslimiet van 60 minuten.

Gelukkig hadden alle teams alle puzzels op tijd opgelost. Hierdoor konden we met een gerust hart beginnen aan de barbecue. Tenslotte draaien onze hersens ook op brandstof. Een mooi moment om het spel te evalueren, de vakantieplanningen te bespreken en updates te geven over de projecten die (gaan) lopen.

Al met al een mooie opsteker richting het weekend: ‘de wereld gered’, lekker gegeten en genoten van heerlijk weer. Op naar de tweede helft van het jaar!