Aankomende verhuizing TailorMinds

Na ruim zeven jaar aan de Ierlandlaan in Zoetermeer, gaan we per 2 september verhuizen binnen Zoetermeer naar een nieuw adres: Röntgenlaan.

Opzegging

In de afgelopen jaren hebben we wel eens gefilosofeerd over een nieuwere en iets grotere ruimte. Daarentegen haal je wel een boel overhoop en het is aan de Ierlandlaan eigenlijk toch wel prima. Totdat we in februari verrast werden door een opzegging van de verhuurder. Niet leuk en een beetje gedoe. Het leverde op dat we in theorie per 1 oktober al weg moesten. Oftewel, snel zoeken naar een nieuwe locatie.

Passend aanbod

Na een zoektocht op diverse websites hadden we een top drie samengesteld. Na wat bezichtigingen en gesprekken met makelaars kwam de Röntgenlaan als beste naar voren. Daarna hadden we goed persoonlijk contact met de eigenaar van het pand wat uiteindelijk resulteerde in een nieuw huurcontract. Op alle fronten gaan we vooruit: iets groter, representatiever en nieuwer (beter geventileerd). Niet onbelangrijk, we blijven in Zoetermeer, er is voldoende parkeerruimte en ook dit kantoor ligt op enkele minuten lopen van het treinstation. Inmiddels hebben de sleutels al. De komende periode werken we ideeën verder uit en in september gaan we verhuizen.

Verhuizen met de winkel open

Meer nieuws over ons nieuwe kantoor volgt binnenkort. We gaan “verbouwen met de winkel open”. Dus ben je een (internationale) engineer in de food/pharma, neem contact op of reageer op een van onze vacatures. Bent u een opdrachtgever, die druk is met de invulling van capaciteitsvraagstukken? Graag komen we met u in contact!