Bas, onze nieuwe collega

Per 1 juni hebben we een nieuwe collega Consultant bij TailorMinds: Bas! Bas heeft vele jaren ervaring op het gebied van recruitment en account management, ook in de technisch complexe sectoren. Daarnaast ook een degelijke achtergrond op het gebied van het aannemen en begeleiden van buitenlandse ingenieurs. Samen met zijn ervaring, netwerk en vaardigheden breiden we ons team uit om beter te kunnen inspelen op de stroom aanvragen, kandidaten en project.

Drijfveer

Een korte toelichting van Bas over zijn rol als Consultant bij TailorMinds:

“Het bemiddelen van de ingenieurs op de juiste positie en of project is wat mij energie geeft. De connectie die ontstaat, is gericht op lange termijn vertrouwen. Naast professioneel ook juist in de privésituatie ontzorgen en ondersteunen bij onboarding en voortgang on the job. Van het opzeggen van de baan tot aan de start van een nieuwe carrière. Dankbaarheid is het gevoel wat achterblijft, bij alle betrokken partijen. Daar doe ik het voor: making a difference at life changing moments.”

Contact

Benieuwd wat Bas voor jou kan betekenen? Of is het een oude bekende? Neem gerust contact op met Bas via +316 8243 6608 of bas@tailorminds.com.