Bertus en familie in aantocht

Halverwege mei verwachten wij Bertus en zijn familie te verwelkomen op Schiphol. Dit omdat Bertus per 1 juni gaat starten als Validation Consultant bij één van onze relaties. De IND-procedures voor Bertus en de familie zijn volop in gang.

De match

Bertus heeft ons in augustus gecontacteerd omdat hij geïnteresseerd was in een onze Validation-vacatures. Gezien zijn relevante werkervaring volgde er snel een kennismakingsgesprek. Op basis daarvan werd er een match gemaakt met één van onze relaties die actief op zoek waren naar een Validation Consultant. Na een aantal sollicitatiegesprekken was de kogel door de kerk: Bertus mag starten op deze specifieke vacature!

Omdat er deze keer sprake was van een vacature in plaats van een project, lag er minder druk op de startdatum voor Bertus. Dit zorgde er voor dat er genoeg tijd en ruimte is om alle formaliteiten te regelen voor de gehele familie.

Samenwerking met partners

Aangezien het aantal kennismigranten dat in de komende periodes komt meer is dan normaal, hebben we onze partners Expat Relocation & Immigration Services en Expat Property Brokers ingeschakeld. Beide partijen zijn ingeschakeld om de scholing van de kinderen te regelen en om een geschikt huis voor de familie te vinden. Door deze samenwerkingen aan te gaan kunnen we blijven voldoen aan de geschetste verwachtingen.

Het proces

Inmiddels zijn er vele stappen gezet en wordt de MVV volgende week opgehaald. De volgende stappen zijn gericht op het afhandelen van zaken in Zuid-Afrika en de formaliteiten regelen in Nederland. Uiteraard zal TailorMinds de familie op Schiphol Airport opwachten voor een ‘zachte’ landing.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.