Corrie: de stille kracht en een onmisbare schakel

Bij TailorMinds zijn het vooral de consultants die actief zijn op de voorgrond. Omdat teamwork essentieel is en we daar trots op zijn, gaat het vandaag over de stille kracht.

Dit heeft een dubbele betekenis. De consultants zijn namelijk wat meer aanwezig en daarmee ook prominenter in beeld. Echter onze collega Corrie hoor en/of zie je niet zo vaak, behalve als het er toe doet. Zij bewaakt voor ons de verloningsinformatie, zorgt dat er correcte facturen de deur uit gaan en houdt onze dossiers administratief op orde zodat audits die we ondergaan meestal een formaliteit zijn.

Een stille kracht werkt vaak op de achtergrond, en vindt dat ook fijn. Zelfs een bericht als dit kan dan enigszins ongemakkelijk zijn. Met toestemming van haar, zetten we haar in het zonnetje vanwege haar onmisbare precisie waarmee ze voor ons de basis legt voor een geordende omgeving. Oftewel: Corrie bedankt!

We zijn trots op het hele team. Dat is ook waar TailorMinds voor staat. Het gaat niet om goed of fout, want iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur. Iemand in zijn of haar kracht zetten waardoor het werk energie geeft in plaats van kost, is waar wij naar streven.