COVID-19 projecten bij TailorMinds

TailorMinds bemiddelt gekwalificeerde ingenieurs binnen én naar Nederland. Één van de industrieën die wij al jaren bedienen, is de farmaceutische industrie. Ondanks dat er door de crisis in de afgelopen maanden veel projecten werden stilgelegd of uitgesteld, is er de afgelopen maanden een grotere behoefte ontstaan naar ingenieurs in de farmaceutische industrie.

Vaccinproductie

Op dit moment ligt in de farmaceutische industrie de focus op enerzijds de productie van een vaccin voor COVID-19, anderzijds worden ook meer bestaande medicijnen geproduceerd. Deze dragen vooral bij aan genezing of het milder maken van de klachten. Een actueel en relevant onderwerp dat ook in de mainstream media veel wordt besproken. Om deze reden hebben wij in de afgelopen maanden bij onze relaties maatwerk geleverd door advies te geven over de invulling van hun capaciteitsvraagstukken op COVID-19-gerelateerde projecten. En dit met succes!

Sinds een aantal maanden zijn namelijk enkele van onze collega’s werkzaam op projecten gerelateerd aan het mogelijk maken van de productie van een COVID-19 vaccin. Wij wensen iedereen die zijn bijdrage aan een dergelijk project levert en natuurlijk onze collega’s in het bijzonder veel succes. Niet alleen wij, maar een groot deel van Nederland volgt jullie vorderingen op de voet .

Ook jouw bijdrage binnen farma engineering?

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat TailorMinds kan betekenen voor de invulling van capaciteitsvragen in bijvoorbeeld de engineering in de farmaceutische industrie? Bekijk dan vooral onze pagina voor opdrachtgevers en neem gerust contact met ons op. Sta je op dit moment open voor een nieuwe uitdaging? Kijk dan op onze vacaturepagina!