Dobre doshli Lyudmil

Vorige week maandag is er een nieuwe collega gestart als Validation & Compliance Engineer bij één van onze relaties namelijk Lyudmil.

Het proces

Lyudmil was al enige tijd bij TailorMinds bekend waarbij het vinden van de juiste klant, met de juiste opdracht en kloppende timing nog miste. In november was daar het moment waarbij een uitnodiging voor een interview snel volgde. Het resultaat was positief wat betekende dat Lyudmil mocht starten bij onze relatie in januari.

Verhuizing naar Nederland

Aangezien Lyudmil uit Bulgarije kwam, waren er wel nog aantal extra zaken te regelen. Met name het hoofdstuk COVID-19 is tegenwoordig interessant aangezien er streng wordt gekeken naar beweegreden voor een internationale reis. Zo ook voor Nederland. Dit betekende dat Lyudmil voor vertrek eerst een negatieve PCR-testresultaat moest tonen en eenmaal bij aankomst in Nederland ook preventief 10 dagen in zelfquarantaine moest.

Deze zaken zijn inmiddels conform de maatregelen afgehandeld waardoor Lyudmil inmiddels op locatie is gestart met zijn nieuwe uitdaging. Wij wensen hem een warm dobre doshli (welkom) en hierbij veel succes!

Geïnteresseerd?

Ben jij ook een engineer uit de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Wellicht staat er een geschikte vacature online op onze vacaturepagina en spreken wij elkaar snel.