Afgelopen vrijdag hebben we van een goede gewoonte om het jaar op een gepast feestelijke manier af te sluiten, de draad weer opgepakt. Namelijk het eindejaarsdiner. We waren samen met partners te gast bij het Koetshuis van Kasteel de Haar waar we in een prachtige ambiance een viergangendiner kregen voorgeschoteld. Het was na twee jaar “pauze” prachtig om elkaar als collega’s weer te ontmoeten.

Alternatieve diners

De afgelopen twee jaren was het wegens de corona maatregelen niet mogelijk om een eindejaarsdiner in deze setting te organiseren. Maar in plaats van beperkingen denken we in kansen en mogelijkheden. Zo hebben we in 2020 een tegoedbonnenactie georganiseerd waarbij er een afhaaldiner kon worden besteld bij een lokaal bekend restaurant. In 2021 hebben we een alternatieve vorm bedacht waarbij we al onze collega’s en hun familie een verzorgde dag Efteling hebben aangeboden.

Bedankt

Na de ontvangst met een drankje en een hapje werd het tijd om aan tafel te gaan. Arjan hield een kort praatje over de stand van zaken bij TailorMinds. Zonder relaties geen capaciteitsvragen en zonder collega’s die invulling geven aan gerealiseerde opdrachten geen resultaat. Om deze reden hebben we een eindejaarsdiner georganiseerd, en bedanken we om onze collega’s en partners. Hierna werden de collega’s kort aan elkaar voorgesteld met info over hun rol bij de huidige opdracht. Een gezellige avond met goede gesprekken en lekker eten vloog voorbij.

Energie uit verbindingen?

Een leuk uitje kan een reden zijn om voor TailorMinds als werkgever te kiezen. Maar er zijn er meer. Zo hebben we interessante projecten en mooie vacatures voor projectmanagers en engineers in de farmaceutische industrie. Werken met en voor TailorMinds betekent meer. Lees over onze aanpak op onze website en neem gerust contact met ons op als het je aanspreekt.