Sander en Ernest

Ernest, veel succes!

In februari meldden wij jullie dat er via Projectkwadraat een aantal internationals naar Nederland zouden komen. Zo hebben wij vorige week Ernest mogen verwelkomen. Deze week is hij begonnen als Senior Mechanical Engineer.

Start van het proces

Eind september kregen wij een sollicitatie binnen van Ernest die aangaf een uitdaging buiten Zuid-Afrika te zoeken. Na een positief eerste kennismakingsgesprek via Skype hebben we alle stappen doorgenomen zoals de benodigde documentatie, financiële verwachtingen en potentiële klanten. Zoals altijd geven wij aan dat we uiteindelijk afhankelijk zijn van onze klanten voor uitnodigingen voor interviews en voor een uiteindelijk start. Het is som wachten op de juiste mogelijkheden.

Een paar maanden geleden ontvingen wij een vacature die voor Ernest op zijn lijf was geschreven. Ernest werd uitgenodigd voor het gesprek. Voor dit gesprek hebben we nog een voorbereidend gesprek gehouden voor een zo goed mogelijke voorbereiding. De uitslag van het interview was dat Ernest in maart mocht starten!

Aan de slag

Dit betekende dat alle procedures omtrent immigratie en verhuizing konden worden gestart. Vele Skype-gesprekken volgden om alles klaar te zetten. Vorige week zijn de formaliteiten geregeld en deze week is Ernest gestart met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. We wensen hem veel succes en bedanken hem voor zijn vertrouwen in onze dienstverlening!

Geïnteresseerd?

Ben jij ook een Zuid-Afrikaanse engineer die Afrikaans spreekt? En heb jij interesse om in Nederland te komen? Neem dan gerust contact met ons op.