Kelly is gestart bij één van onze relaties als Validation Engineer. Hartelijk welkom Kelly!

Hartelijk welkom Kelly!

Nadat we al een tijd geleden contact hebben gelegd met Kelly, verwelkomen we haar nu als nieuwe collega. Kelly is gestart bij één van onze relaties als Validation Engineer. Hartelijk welkom Kelly!

Eerste kennismaking

Een aantal jaar geleden ontmoetten we Kelly bij een sessie over assessments op het gebied van werkgedrag en communicatie die door TailorMinds werd verzorgd. Output van deze sessie was een persoonlijk profiel wat aan iedereen verstrekt werd. Medio vorig jaar kwamen we opnieuw in contact omdat Kelly via LinkedIn aangaf open te staan voor een nieuwe uitdaging. In de gesprekken die volgden kwam naar voren dat haar ambitie en voorkeur liggen in validatie en kwalificatie en dat ze energie krijgt van het coördineren van werkzaamheden.

Opgedane ervaring

Kelly heeft een HLO-opleiding afgerond en aansluitend ervaring opgedaan op het laboratorium als analist in de farmaceutische industrie. In haar functies heeft ze zich naast praktische analytische werkzaamheden beziggehouden met validatie, kalibratie en onderhoud van laboratoriumapparatuur. Ook heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van Quality Assurance en documentatie.

Een nieuwe start

We hebben we haar in contact gebracht met onze relatie die de positie van Validation Engineer vacant had. Dit leidde tot een kennismakingsgesprek. Qua ervaring en kennis was er een goede match, tijdens het gesprek bleek ook dat Kelly de juiste persoon voor deze functie is. Binnen deze functie kan ze zich verder ontwikkelen in validatie en kwalificatie en zich daarnaast nieuwe taken eigen maken. Kortom, ze kan hiermee een nieuwe start te maken in haar carrière. Hartelijk welkom Kelly!

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe baan of uitdagend project en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina neem gerust contact met ons op.