HPTI-certificaat voor Derk Jan

ProjectKwadraat is weer een HPTI-certificaat rijker: collega consultant Derk Jan heeft de HPTI-cursus van Thomas International met succes afgerond!

HPTI staat voor High Potential Trait Indicator waarbij leiderschapspotentieel kan worden geïdentificeerd. Samen met de PPA (Personal Profile Analysis) geeft dit ons inzicht in de persoonlijkheid en het werkgedrag van (toekomstige) medewerkers. De combinatie van persoonlijkheid en werkgedrag maken dat we tijdens een interview of coaching voor bepaalde rollen specifiek kunnen werven of begeleiden. Op deze manier halen we werkelijk ‘de persoon achter het cv’ naar voren, informatie die niet te achterhalen is uit een cv.

Ben jij een technisch expert en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een technische complexe sector en waardeer je een persoonlijke aanpak? Of ben je niet zoekende naar een nieuwe baan, maar lijkt het je super gaaf om eens een dergelijke analyse te krijgen omdat jij voelt dat jij een leider bent, en/of meer verantwoordelijkheden aan kan, maar dit nog niet door andere is gezien? Neem dan een contact met ons op.