Housing

Huizenjacht voor internationals

TailorMinds houdt zich niet alleen bezig met het vinden van een passende professionele uitdaging voor internationale engineers. Als erkend referent voelen we ons ook verantwoordelijk voor een succesvolle immigratie en relocatie. Hier valt het vinden van een geschikte woning in Nederland ook onder.

Alleen, met relatie of met gezin

Omdat internationale kandidaten niet altijd alleen naar Nederland komen, verzorgt TailorMinds op verzoek ook de immigratie en relocatie van een relatie of gezin. Dat houdt in dat er bij de huizenjacht ook rekening wordt gehouden met genoeg ruimte, faciliteiten en leefomgeving voor de personen die mee komen. TailorMinds zoekt bij de huizenjacht veelal het contact met de kandidaat en de relatie/het gezin om de wensen voor een woning af te stemmen. Bij het succesvol plannen van een woningbezichtiging zorgen wij dan ook voor een live rondleiding via WhatsApp of Teams.

Huidige huizenjachten

De komende weken is TailorMinds al bezig met het verzorgen van passend onderdak voor vijf (!) internationals. Zo heeft collega Dexter vandaag de sleutel overgedragen gekregen (zie foto) voor een internationale kandidaat die aankomende maandag in Nederland landt. Houd voor dit nieuws onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Ook van plan om naar Nederland te verhuizen?

Ben jij een internationale engineer en van plan om op de korte of langere termijn naar Nederland te verhuizen? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.