Lee

Lee is er klaar voor

Vorige week hebben we onze nieuwe collega uit Zuid-Afrika verwelkomd in Nederland: Lee. Ze gaat morgen aan de slag als Manufacturing Process Engineer bij één van onze relaties. Voordat ze gaat beginnen, is er een reeks aan formaliteiten geregeld kwam er tijdens deze dagen meteen al een droom uit: het ervaren van een sneeuwbui.

Aankomst in Nederland

Afgelopen donderdag hebben we Lee opgehaald op Schiphol om haar vervolgens te begeleiden met een reeks aan formaliteiten. Voorafgaand aan haar aankomst in Nederland, moest er nog een hoop worden geregeld in Zuid-Afrika. Denk hierbij aan het gereed maken van formele documenten zoals een geboortecertificaat met apostille, Organiseren van de achterblijvende inventaris en de vele afscheidsfeestjes.

Omdat Lee ook haar opzegtermijn moest uitdienen, verliepen de laatste weken voor haar als een sneltrein. Deze ervaring is voor ons niet een nieuw voor aankomende expats, maar voor de expat kan daarmee wel de realiteit wel hard binnenkomen op het moment dat men in het vliegtuig stapt richting Nederland. Gelukkig stonden we voor haar klaar bij aankomst in Nederland.

Een droom die uitkomt: sneeuw

De aankomst in maart was relatief koud en nat. Hierdoor ontstond voor Lee een langgekoesterde droom die in Zuid-Afrika nog niet was uitgekomen: het ervaren van echte sneeuw. De dag na aankomst werd deze droom werkelijkheid. Een heuse sneeuwbui ontstond waarbij Lee met volle teugen genoot van deze ervaring. Oftewel de eerste aanraking met sneeuw was een feit. Aangezien de intentie van Lee is om zich permanent in Nederland te vestigen, zullen er nog hopelijk vele volgen.

Formaliteiten in Nederland

Naast de dromen zijn er ook formaliteiten die zoals gewoonlijk moeten worden geregeld. Samen met Lee zijn vele zaken afgestemd, afspraken gemaakt en formaliteiten geregeld. Vanwege de goede voorbereidingen, konden we de meeste zaken regelen voorafgaand aan haar start op haar project. Dit is altijd ons doel, echter niet altijd mogelijk door de vele externe factoren waar we afhankelijk zijn.

We danken Lee voor haar vertrouwen in en de samenwerking met ons waarbij we haar enorm veel plezier en succes wensen met deze nieuwe uitdagingen in Nederland.

Geïnteresseerd?

Werk jij ook een industrie waar de GMP wordt toegepast en heb je eventueel interesse in de mogelijkheden binnen de farmaceutische? Neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.