Pitch en putt en Zomerbarbecue 2022

Na een geslaagde zomerbarbecue vorig jaar waren we woensdag opnieuw te gast bij Kameryck. Binnenkort volgt een sfeerimpressie, nu een kort verslag.

Pitch en Putt

Het weer was ’s middags prima en we werden ontvangen op het terras met een drankje en een snack. Voorafgaand aan de barbecue hebben we gezamenlijk Pitch en Putt gespreeld nadat we een instructie hadden gekregen. In groepjes van drie á vier personen gingen we de baan op om het geleerde in praktijk te brengen. We speelden Texas Scramble waardoor we als groep steeds gebruik konden maken van de beste slag van één van ons. Hierdoor haal je motiverend goede scores en is het voor iedereen leuke activiteit.

BBQ of Braai

Eenmaal terug haakte nog een aantal collega’s aan die later kwamen.  Hierna was er een kort moment van welkom en kon er genoten worden van de goed bereidde gerechten. In een gezellige sfeer werd met menig collega bijgepraat of kennis gemaakt. Voor herhaling vatbaar dus.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Dat treft, jaarlijks organiseert TailorMinds een zomer barbecue voor haar collega’s. Ondanks de goede kwaliteit van de verzorging is dit mogelijk niet de eerste reden voor het sturen van een sollicitatie. Het helpt echter wel. Bij dezen ben je uitgenodigd op onze vacaturepagina te kijken of er een passende mogelijkheid bij staat. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heb je bij voorkeur een gesprek? Neem dan contact met ons op.