PPA

PPA bij Thomas International voor Hans

Met een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) kun je te weten komen wat voor type persoon je bent op de werkvloer. En is deze persoon dezelfde persoon die je thuis bent? Welke aspecten zorgen ervoor dat je goed op je plek zit en jezelf kunt zijn? En hoe kan het dat bepaalde dingen op de werkplek je energie geven en andere dingen juist helemaal niet?  Hans volgde onlangs een cursus PPA van Thomas International.

Hoe gebruiken we PPA?

Het gedragsassessment van Thomas geeft in ongeveer 8 minuten nauwkeurig inzicht in hoe mensen zich op het werk gedragen. Hierdoor kunnen we bij TailorMinds meer zekerheid krijgen bij het analyseren van nieuw personeel en de moraal van werknemers verbeteren. Het geeft inzicht in persoonlijkheden en helpt om teamwerk te verbeteren.

PPA en TailorMinds

TailorMinds heeft een waardesysteem dat is opgebouwd rond de persoon waarmee we te maken hebben en niet alleen rond het profiel, de functieomschrijving en de zaken die gedaan kunnen worden. Wij waarderen mensen, elk met hun eigen persoonlijkheidskenmerken die het best kunnen worden toegepast op plaatsen waar ze de meeste eigenwaarde en waardering voelen.

PPA en Hans

‘Het verschil in iemands dominantie, gewetensvolheid, invloed en standvastigheid is interessant om te zien na deze cursus. De zelfreflectie die deze cursus me bood, heeft me veel geholpen om andere persoonlijkheidskenmerken positief te bekijken, ongeacht wat ze waren. Het voeren van gesprekken is veel gemakkelijker geworden, en ik kijk ernaar uit om binnenkort het examen te halen, waardoor ik deel ga uitmaken van het internationale Thomas Team voor het maken van gecertificeerde Persoonlijke Profiel Analyses voor kandidaten en werknemers.’

Interesseert een persoonlijke benadering je?

Interesseert de manier waarop TailorMinds naar de persoon kijkt je ? Geloof je ook dat zonder persoonlijke ontwikkeling op de werkplek, de professionele ontwikkeling ook achterblijft? Kijk dan eens op onze website.