PPA-certificaat voor Bas

Thomas International is een talent assessment platform dat organisaties in staat stelt de juiste collega’s te werven, te behouden en te ontwikkelen. Eén van deze tools is de Persoonlijke Profielanalyse (PPA) waar Bas sinds juli ook voor is gecertificeerd.

PPA

Een PPA geeft een nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van mensen. Je ontvangt een gedetailleerd profiel van de werk- en ondersteunende sterktes van mensen, hun communicatiestijl, hun waarde voor de organisatie, motivatoren, grootste angsten en hoe ze zich opstellen onder druk.

 

Feedback van Bas

“De verschillende gedrag- en communicatie stijlen zijn interessant om terug te zien, ook bij de directe collega’s. Bij het voeren van een verdiepend interview heb ik een extra set van vragen meegekregen die mijn inzichten hebben vergroot. Het was wel even inlezen op de verschillende vormen van rapportage vormen en de grafieken maar het was een indrukwekkende training”.

 

Gebruik PPA binnen TailorMinds

Het maken en bespreken van een profielanalyse bij TailorMinds is facultatief. Collega’s wordt gevraagd of er interesse is om deze PPA in te vullen en de analyse te bespreken.

De uitkomst van deze test biedt geen resultaat met goede of foute waarden maar wordt gebruikt om collega’s inzicht te geven in werkgedrag en te bespreken wat hun meerwaarde voor de organisatie is. Sinds vorige maand is naast Arjan, Sander en Peter nu ook Bas in het bezit van dit certificaat.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd wat wij nog meer doen voor onze collega’s met betrekking tot begeleiding en coaching? Neem een kijkje op onze aanpak-pagina.