Succesvolle NEN 4400-audit

Recent hebben we bij TailorMinds remote de NEN 4400-audit van Normec gehad. We zijn trots te melden dat deze audit met succes doorlopen is.

Voor opdrachtgevers

Normec is één van de organisaties die namens Stichting Normering Arbeid (SNA) de NEN 4400-audits afneemt. Dit certificaat wordt verkregen na een succesvolle audit van de NEN 4400 norm. Het biedt opdrachtgevers de zekerheid dat de verplichte afdrachten naar de overheid worden voldaan door TailorMinds. Tevens geeft het vrijwaring voor risico’s die volgen uit de wet ketenaansprakelijkheid aan opdrachtgevers voor wie wij projecten mogen uitvoeren.

Voor onze collega’s

Wat positief is aan het keurmerk, dat ook werknemers hiervan profiteren. Geen enkel bedrijf is perfect. Soms komt via een audit een onbedoelde fout naar boven. Indien dit zo is en de medewerker hierdoor benadeeld wordt, wordt een dergelijke fout direct gecorrigeerd.

Voor onszelf

Een audit houdt ons ook scherp in de uitvoering van de processen en de opvolging ervan. Ook helpen audits om bij te blijven in de actuele regelgeving en de tijdige implementatie in onze werkwijze. Een mooi voorbeeld van een win-win situatie.

Geïnteresseerd?

Een certificering is geen bewijs van eerlijk ondernemerschap. Het legt wel de intentie open om alles conform wet en regelingeving in te richten. Wil je hier meer over weten en ben je een (potentiële) opdrachtgever? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!