Succesvolle verkorte NEN Audit

Recent hebben we bij TailorMinds bezoek gehad van een auditor van Normec. Dit keer met wat lichte spanning omdat door onze groei ook de interne processen wat anders lopen dan voorheen. Tweemaal per jaar is er een audit, dit keer hadden we de verkorte audit. Het resultaat was dat we deze audit met succes hebben doorlopen.

Voor opdrachtgevers

Normec is één van de partijen die namens Stichting Normering Arbeid (SNA) die NEN4400 audits afneemt. Het certificaat wat verkregen wordt na een succesvolle audit van de NEN4400 norm biedt opdrachtgevers de zekerheid dat wij aan de verplichte afdrachten naar de overheid voldoen en dat opdrachtgevers die met ons handelen gevrijwaard zijn van risico’s als gevolg van de wet ketenaansprakelijkheid.

Voor onze medewerkers

Wat minder vaak benoemd wordt, maar zeker positief is, is dat werknemers hiervan profiteren. Geen enkel bedrijf is perfect, soms wordt een onbedoelde fout naar boven gehaald. Een dergelijke fout wordt direct gecorrigeerd wat meestal in het voordeel van onze werknemer is. Het grotere voordeel is dat bij een bedrijf dat geen NEN4400 certificaat heeft de kans dat een dergelijke fout naar boven komt minimaal is en dus de werknemer daar minder goed af is.

Scherp houden

Zowel de audit als het consequent houden van onze administratieve processen houdt ons scherp. Tot slot helpen audits ons om bij te blijven in de actuele regelgeving en daarbij onze processen waar nodig te verbeteren.

Meer weten

Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!