Tot snel Tiffany

Op korte termijn mogen we weer een nieuwe collega uit Zuid-Afrika welkom heten: Tiffany. Zij zal de functie van QA Production Engineer gaan vervullen bij onze opdrachtgever.

Een uitstekende samenwerking

De verwelkoming van Tiffany is een mooi voorbeeld van een warme samenwerking en goede afstemming tussen TailorMinds en onze opdrachtgever. De eerste contacten met Tiffany dateren al van 2019 waarbij de afspraak was om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op werkgebied. Tiffany was in de tussentijd ook door onze opdrachtgever op de hoogte gehouden.  Gebruik makend van elkaars expertise en het onderlinge vertrouwen kwam het moment samen in de vorm van een project waar Tiffany op zal starten. Een mooi voorbeeld van teamwork en gunfactor.

Nog even wachten

Voor Tiffany is de IND-procedure in volle gang. De toestemming is binnen en hopelijk kan ze snel haar visum ophalen zodat we haar kunnen verwelkomen. We moeten dus nog even geduld hebben.

TailorMinds zal de contacten met de IND verzorgen om goed op de hoogte en de procedure conform geldende regels correct af te handelen. Ondanks dat de aanvraagprocedures hetzelfde zijn is elke situatie voor elke kennisimmigrant anders. Dit vraagt maatwerk, iets waar we als TailorMinds graag invulling aan geven.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.