Welkom daniel en familie

Welkom Daniel en familie!

Vorige week was het een grote dag voor onze Braziliaanse project engineer Daniel: zijn familie kwam in Nederland aan!

Keuze gezinsmigratie

Eind vorig jaar hebben wij hem mogen verwelkomen in Nederland waarna zijn projectwerkzaamheden bij een relatie van start gingen. Zoals elk traject met internationals, is elk proces bij ProjectKwadraat Tailormade. Zo kiest de ene ingenieur er voor om samen met het gezin te komen. De andere ingenieur komt als een soort kwartiermaker eerst naar Nederland en zorgt er voor dat alles gereed is als het gezin komt. Voor Daniel gold optie twee. Dit betekende dat eerst alle formaliteiten voor hem waren geregeld zoals bankrekening en gemeenteregistratie. Daarna konden wij de rest van het gezin aanmelden bij de IND als familieleden van een kennismigrant.

Hello goodbye

Daniel thuis

Afgelopen week kwam eindelijk het moment voor Daniel dat de verhuizing naar Nederland compleet werd. Op Schiphol hebben we de familie opgehaald en vervolgens bij hun nieuwe thuis gebracht. De laatste formaliteiten voor wat betreft registratie staan op de planning. Mooie momenten die een hoog ‘Hello Goodbye’-gehalte hebben. Daarnaast betekent dit ook het moment dat het gehele proces voor Daniel afgerond is. We danken Daniel voor zijn vertrouwen in ons en zijn flexibiliteit in de gezinssituatie. De volgende stappen zullen gericht zijn op het verder begeleiden van Daniel met zijn projectwerkzaamheden.

Geïnteresseerd?

Ben jij een engineer in het buitenland en je bent benieuwd naar de mogelijkheden binnen ProjectKwadraat in Nederland? Of heb je eventueel vragen over gezinsmigratie? Neem dan gerust contact met ons op.