Welkom in Nederland Konrad

In februari meldden wij al dat wij op de korte termijn een nieuwe International zouden mogen verwelkomen, namelijk Konrad. Gisteren was het zo ver, Konrad arriveerde op Schiphol! TailorMinds was hierbij aanwezig.

Lang op gewacht

In februari 2020 sprak TailorMinds voor het eerst met Konrad. Hij is een PLC / SCADA engineer die naar Nederland wilde verhuizen met zijn familie. Na een eerste gesprek met onze relatie brak helaas de corona crisis uit, waardoor de sollicitatieprocedure bij onze klant niet kon worden voortgezet. Door goed wederzijds contact in deze periode werden de gesprekken in januari 2021 dan eindelijk hervat. Na een definitieve toezegging van de klant, zijn wij hierna direct gestart met het organiseren een immigratie- en relocatieprocedure.

Familie Konrad

Omdat de verhuizing van Konrad een permanent karakter zou hebben, heeft TailorMinds ook geholpen met het organiseren van een succesvolle immigratie- en relocatieprocedure van Konrad zijn familie. Daarnaast heeft TailorMinds in goed overleg een passende woning weten te regelen TailorMinds was daarom gisteren niet alleen op Schiphol aanwezig om Konrad te verwelkomen maar heeft ook geholpen bij het vervoer naar de woning.

Start 3 mei

Konrad start bij onze klant op 3 mei. Gezien de huidige quarantaineverplichting, is ervoor gekozen om Konrad ruim op tijd naar Nederland te laten komen. Daarnaast is er na de vijf dagen quarantaine ook de gelegenheid om in Nederland rustig te aarden.

Wij wensen Konrad en zijn familie veel geluk en succes in Nederland!

Interested?

Ben jij ook een PLC/SCADA Engineer en geïnteresseerd om naar Nederland te verhuizen voor werk? Neem dan contact met ons op!