Welkom in Nederland Preanca

Afgelopen vrijdagochtend, op een lekkere koele zomers dag, arriveerde Preanca op Schiphol Airport. Preanca komt met het doel om haar nieuwe rol als Validation Engineer in de Nederlandse farmaceutische productiesector op te pakken. TailorMinds is erkend door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en voorziet Preanca van de benodigde werkvergunning. Wij heetten haar van harte welkom op Schiphol. Gelukkig arriveerde Preanca op tijd en veilig, want er is nog een volle agenda voordat ze volgende week bij een van onze relaties aan de slag gaat.

Eerste momenten

Na aankomst namen wij Preanca mee naar haar nieuwe woning, waar zij de gelegenheid kreeg om bij te komen van de reis. TailorMinds organiseerde het inwerkproces, dat alles van gemeentelijke registratie tot het openen van een bankrekening omvat. Hierbij laten we weinig aan het toeval over, een “zachte landing” is immers het begin van een soepel migratieproces. Dankzij deze omgeving kan ze haar aandacht volledig richten op haar komende taken.

Oriëntatie

De dagen die volgen zullen zich ontvouwen als een zorgvuldig geplande introductie in haar nieuwe professionele omgeving, waar de klant een oriëntatie in haar nieuwe omgeving zal faciliteren. Deze overgang betekent niet alleen een professionele vooruitgang, maar ook een kans om haar potentieel te ontplooien, in samenwerking met TailorMinds als Validatie Engineer in de farmaceutische sector, zal een aanzet zijn in haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. We kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking met Preanca.

Soos mens in Afrikaans se: “Alles van die Beste Preanca!”

Persoonlijke ontwikkeling

Bij TailorMinds staat het persoon centraal. We investeren graag in de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s in de farmaceutische industrie.    Wij concentreren ons op het begrijpen van en voldoen aan de verschillende behoeften van onze teamleden en daarbuiten. Als dit uitgangspunt je aanspreekt en als je gelooft dat jouw Professionele vaardigheden aansluiten bij een van onze vacatures, dan nodigen we je van harte uit om met ons in contact te treden.