Welkom Karin

Per 1 februari startte er een nieuwe collega bij één van onze relaties als Quality Engineer: Karin!

Vertrouwd netwerk

Karin is een ervaren QA Specialist die jarenlange ervaring heeft in verschillende kwaliteitsfuncties onder meer in de farmaceutische industrie. Hierin heeft ze brede ervaring opgedaan met verschillende aspecten van Quality Assurance. Via TailorMinds gaat Karin een mooie nieuwe stap maken in haar carrière als Quality Engineer.

Karin en Peter kennen elkaar al langer en hebben altijd contact met elkaar onderhouden. Een mooi voorbeeld van een goed en persoonlijk netwerk waarbij een opgebouwd en langdurig onderhouden contact een belangrijke rol speelt.

Support your locals

Bij TailorMinds bemiddelen we met regelmaat internationals uit diverse landen ter wereld. We vinden het belangrijk om de schaarste binnen bepaalde disciplines te compenseren die voorkomt uit capaciteitsbehoefte bij onze opdrachtgevers. Hierdoor wordt het uiteindelijke probleem op de arbeidsmarkt (wat) kleiner.

In het kader van ‘support your locals’ verliezen we hierbij uiteraard de lokale specialisten, waarvan we weten dat ze beschikbaar zijn of komen, niet uit het oog. Zo is de afstand naar werk voor Karin per fiets af te leggen. Ideaal. We wensen haar veel succes in haar nieuwe baan!

Interesse?

Ben jij een QA Specialist of een Quality Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan op onze vacaturepagina of neem direct contact met ons op!