Welkom Tayla-Jane

Gisteren was het weer tijd om naar een druk Schiphol te gaan. We gingen naar het vliegveld om onze nieuwe collega Tayla Jane te verwelkomen en natuurlijk om haar op te halen. Terwijl we daar stonden, was het moeilijk te geloven hoe verlaten het een paar jaar geleden was. Gelukkig is ze veilig en op tijd aangekomen.

Het proces

We hadden al sinds januari contact met Tayla Jane en weten dat ze haar carrière graag in Nederland wil voortzetten. Na een paar goede gesprekken met TailorMinds volgde ook een succesvolle online kennismaking met onze opdrachtgever. Nadat de arbeidsovereenkomst was afgegeven, begonnen de voorbereidingen voor vertrek.

Soepele start

Er is nog veel te doen voordat ze volgende week maandag begint als Process Continuous Improvement Engineer bij een van onze relaties. Bij aankomst was er tijd om uit te rusten voor Tayla Jane. De volgende dagen moesten we meteen aan de slag met het ophalen van de verblijfsvergunning en het plannen van voldoende reistijd. Gelukkig was er al een huis gevonden en hoefde alleen de sleuteloverdracht nog plaats te vinden. Ook het zo snel mogelijk inschrijven bij de gemeente is belangrijk om actief te kunnen zijn in het Nederlandse systeem. Hierbij moet je denken aan het belang van het afsluiten van een zorgverzekering.

Zorgvrij inwerken

Nu alles goed geregeld is, waarbij het toch wel zware en uitgebreide emigratieproces veel minder stressvol is geworden, kan Tayla Jane uitkijken naar een zorgeloze start bij de klant. We wensen je veel succes Tayla Jane!

Denken in mogelijkheden

Bij TailorMinds hebben we geleerd te denken in mogelijkheden; problemen zijn uitdagingen en teleurstellingen zijn kansen. Ben jij een ingenieur uit de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in mogelijkheden bij TailorMinds? Neem dan contact met ons op of reageer op een van de vacatures als deze aansluit bij jouw kennis en vaardigheden.