Aankomst en start Termaré

Nadat we eerder al de komst van onze nieuwe collega Termaré hebben aangekondigd, is het eindelijk zover: ze is gestart bij onze opdrachtgever als QA Manufacturing Specialist.

IND-procedure

De contracten waren in een eerder stadium al getekend en ook de voorbereidingen met betrekking tot haar aankomst waren getroffen. Het wachten was alleen nog op de goedkeuring van haar verblijfsvergunning door de IND. Dit nam helaas iets meer tijd in beslag dan verwacht waardoor Termaré nog even geduld moest hebben. Na groen licht van de IND konden de vluchten worden geboekt, de koffers waren al gepakt.

TailorMinds heeft direct en nauw contact onderhouden met de IND om deze procedure goed te begeleiden. Hierdoor konden we ook de opdrachtgever goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het geduld is beloond

In afwachting van de IND-procedure heeft TailorMinds er op de achtergrond voor kunnen zorgen dat de huisvesting voor Termaré geregeld werd. Na aankomst op Schiphol en het inladen van de koffers in de auto’s, werden Termaré en de kinderen naar hun nieuwe woning gebracht. Daar kreeg ze een warm welkom van haar partner die reeds in Nederland werkzaam is. Haar geduld is eindelijk beloond.

De verplichte quarantaine is achter de rug en we zijn inmiddels begonnen met de overige formaliteiten waaronder registratie bij de gemeente en het aanvragen van een bankrekening en zorgverzekering. En nog belangrijker: Termaré heeft haar eerste werkdag al achter de rug. We wensen haar veel succes met haar nieuwe baan in Nederland!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.