Afronding stage Roy.

Afronding stage Roy

Na een enerverende stageperiode is de stage van Roy nu afgerond. Deze stage is ontstaan uit een vraag of het verstandig is om een nieuwe collega aan te nemen voor taken die niet primair bij de taken van de consultants horen. Deze taken worden nu uitgevoerd door de consultants. Het onderzoek dat is uitgevoerd richt zich vooral op de behoefte aan een nieuwe interne functie en hoe die in te vullen.

Bedrijfsopdracht

De stageopdracht was als volgt opgezet: de consultants hebben via tijdschrijven genoteerdat de dagelijkse bezigheden zijn en hoe lang ze daar mee bezig zijn. Daarnaast is er een onderverdeling gemaakt tussen commerciële en niet commerciële taken. Op basis van de data is de conclusie gekomen dat er voldoende uren en taken zijn om een nieuwe collega aan te nemen.

Vervolgens is er een interne inventarisatie voor een vacature gemaakt op basis van het 7S-model van Mckinsey. Dit model geeft de kwaliteiten en punten weer waaraan een potentiële werknemer moet voldoen. Er is informatie vergaard uit interviews met alle interne medewerkers van TailorMinds. Uiteindelijk is hier de vacature commercieel management assistent(e) uit voort gekomen die nu online staat.

Persoonlijk doel en verder

Naast de bedrijfsopdracht is er ook aandacht besteed aan een persoonlijk doel. Dit doel was om zelfstandig een voortgangsgesprek te voeren met een collega an TailorMinds en een NPS-score van een negen of hoger te krijgen. Dit was nodig omdat Roy zichzelf verbaal wilde ontwikkelen. Dit gesprek is gevoerd en de uitkomst is een cijfer tussen de acht en negen. Genoeg om te oefenen dus! Na deze stageperiode is het van belang om door te gaan met de studie en deze uiteindelijk af te maken om een passende baan bij een bedrijf te vinden.

Geïnteresseerd om met of bij TailorMinds te werken?

Ben je of ken je een intercedent of recruiter die graag (internationaal) maatwerk levert en echte verbinding tot stand weet te brengen of ben je een commercieel handelende en denkende (management) assistent, zoek dan gerust contact met ons.