Afscheid Dexter

Afgelopen woensdag nam Dexter afscheid van TailorMinds. Het blijft raar om dat niet met het hele team te kunnen doen. Soms heeft een baan veel, maar niet alle elementen die je gelukkig maken in je dagelijkse werk. Dit was wat hij ons tegen het einde van 2020 liet weten.

Afscheid

Omdat we met name rond het tienjarig bestaan en de komst van meerdere internationals een goedgevulde agenda hadden hebben we gevraagd of Dexter er nog een paar maanden aan wilde blijven. Gelukkig wilde hij dit. Hiermee hebben we een hele drukke periode goed af kunnen sluiten.

Dexter gaat nu op zoek naar de volgende uitdaging die meer van deze elementen heeft. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan zeker even contact met hem op. Afgelopen woensdag hebben we met een wandellunch en een laatste foto afscheid genomen!

Het vervolg

De drukte blijft, de komende weken laten we weten of we concreet op zoek gaan. Hou hiervoor onze website en berichten in de gaten. Mocht je denken, een rol als Consultant bij TailorMinds is iets voor mij. Dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.