Alternatief eindejaarsdiner

In de afgelopen dagen zijn de Consultants van TailorMinds bij de collega´s op locatie kort op bezoek geweest om de eindejaarsgeschenken te geven. “Op locatie” verschilde per collega aangezien voor velen van ons thuiswerken de nieuwe norm is.

Afwijkend jaar

Elk jaar nodigen wij alle TailorMinds-collega’s plus partner uit voor een gezellig diner om het jaar af te sluiten. Omdat ze collega’s van elkaar zijn maar meestal niet op hetzelfde project of locatie werken, levert een degelijke bijeenkomst allerlei nieuwe verbindingen op. Daarbij is het voor TailorMinds een mooie gelegenheid om onze blijk van waardering voor hun inzet te tonen. Juist in dit aparte jaar waarbij we, ondanks een flinke tegenslag in het tweede kwartaal, mede door de nieuwe aanwas van collega’s in oktober een recordhoogte aan lopende projecten behaalden.

Gezamenlijk diner op afstand

Helaas, net als vele andere zaken, ontkomt ook het eindejaarsdiner niet aan COVID-19. Je kan met een knipoog suggereren dat de reden dat we zo gegroeid zijn in collega’s, dezelfde reden is dat het nu minder verantwoord is om elkaar te ontmoeten. Echter laten wij ons niet uit het veld slaan door de situatie en daarom organiseren we op een alternatieve wijze een COVID-19-proof eindejaarsdiner. De collega’s troffen in de envelop een persoonlijke TailorMinds-cheque aan die ze kunnen gebruiken om een heerlijke maaltijd te bestellen of, als restaurants weer open mogen gaan, uit eten te gaan. Wat wij retour ontvangen, zijn een foto van hen en eventueel gezelschap die genieten van de maaltijden. Van alle ontvangen foto’s wordt een collage gemaakt en een afschrift hiervan sturen we weer terug naar de collega’s. Zodoende is er toch een manier om collega’s bij elkaar te brengen op een verantwoorde manier.

Terug- en vooruitblik

2021 wordt voor TailorMinds ook het jaar dat we 10 jaar bestaan. Of en hoe we dat live kunnen vieren, is op dit moment onduidelijk. Uiteraard houden we jullie op de hoogte als er iets kan. Juist hierdoor kijken we met genoegen terug op 10 juli van dit jaar waarbij we verantwoord samen konden komen rond de naamswijziging. 2020 ligt bijna achter ons, wat een vreemd jaar is het geweest. Met veel nadruk wensen we iedereen een gezond 2021.