Efteling

Alternatief voor eindejaarsdiner

Voor de pandemie was het de goede gewoonte om onze collega’s en hun partners uit te nodigen voor een verzorgd eindejaarsdiner. Dit om onze waardering te laten blijken voor hun inzet in het voorbije jaar. Vorig jaar kon dit niet doorgaan vanwege de lockdown en hebben we door middel van tegoedbonnen bij een lokaal restaurant een diner op afstand mogelijk gemaakt. Dit jaar leek het even mogelijk om toch een diner te organiseren. Begin november werd duidelijk dat dit helaas lastig zou worden. Vandaar dit alternatief voor eindejaarsdiner.

Efteling

Tijdens de brainstormsessie voor een veilig alternatief dat vooral buiten kan plaatsvinden kwam al snel de Efteling als goed alternatief naar boven. Alles werd voorbereid en afgelopen zaterdag was het zover. Met een kleine zestig collega’s, partners en gezinsleden kon het bezoek aan de Efteling beginnen.

Tegoedbon en praktisch geschenk

Voor en tijdens het afgesproken tijdslot hebben we iedereen buiten het park nog ontmoet om elkaar even te spreken, een tegoedbon voor eten mee te geven en een praktisch bruikbaar eindejaarsgeschenk te overhandigen. Daarna ging ieder zijns weegs, voor de mensen die alleen waren en gezelschap op prijs stelden zijn kleine groepjes samengesteld.

Positieve feedback

De rest van de dag was het leuk om bij verschillende attracties ineens weer een collega te ontmoeten. Aan het einde van de middag ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. We kregen veel appjes en mailtjes die refereerden aan een fantastische dag. Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden hebben we wat foto’s toegevoegd.

Energie uit verbindingen?

Een gezellig uitje kan een reden zijn om voor TailorMinds als potentiele werkgever te kiezen. Maar er zijn er meer. Zo hebben we interessante projecten en mooie vacatures voor engineers in de farmaceutische industrie. Werken met en voor TailorMinds betekent meer, lees hierover het gedeelte bij aanpak: Aanpak – TailorMinds op onze website en neem contact op als dit je aanspreekt.