Baie succes hansie

Baie succes Hansie!

Bij ProjectKwadraat B.V. geloven we in een persoonlijke aanpak. Zo ook voor internationals die we actief werven voor onze opdrachtgevers in Nederland. In maart brachten we Hansie vanuit Zuid-Afrika naar Nederland nadat hij de eerste interview ronde bij onze relatie goed heeft doorstaan via een videocall. In samenwerking met onze relatie heeft er een gesprek plaatsgevonden op de projectlocatie voor het uit te voeren project. Ook dit bleek een positief gesprek te zijn geweest. Binnen een paar dagen volgde groen licht voor de start van dit project!

Echter hier bleef het niet bij. Een nieuwe uitdaging volgde: verhuizen naar Nederland. Hiervoor zijn een aantal stappen genomen. Gelukkig stond Hansie hier niet alleen voor. ProjectKwadraat heeft ruime ervaring opgedaan immigratietrajecten, zoals een erkend referent van de IND ook behoort te doen. Dit betekent dat we Hansie hebben begeleid met de visumprocedure, werkvergunning, vinden van een huis, VOG, Nederlandse bankrekening en etc.. Het was een intensief maar overzichtelijk traject waarvan we overtuigd waren dat het de moeite waard zal zijn. Er zijn nog een aantal kleine stappen te nemen, maar Hansie is ondertussen al aan de slag!

Ben jij ook een international en sta jij open voor een nieuwe uitdaging met een permanent karakter in Nederland in de technisch complexe sectoren zoals de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie? Neem dan contact met ons op en wellicht ben jij onze volgende nieuwe internationale collega die we naar tevredenheid van zowel relatie als jou kunnen begeleiden.