Belastingmiddag

Belastingmiddag met Annonu

Afgelopen vrijdag was het gezellig druk op kantoor bij TailorMinds. Dit omdat we samen met onze partner Annonu een belastingmiddag organiseerden voor zowel onze Nederlandse als onze internationale collega’s. Lees verder om te weten wat kwam.

Live is beter dan een scherm

De afgelopen twee jaar is de belastingmiddag alleen individueel georganiseerd. Dat wil zeggen dat onze collega’s hulp online hulp kregen bij het doen van belastingaangifte via Nordin van Annonu. Omdat dit in een 1-op-1 meeting beter is dan online hebben we onze collega’s wilde uitgenodigd op kantoor voor een lunch. Voor de lunch stonden verse broodjes van de slager om de hoek op het menu. Het was een gezellige drukte waarbij er gelegenheid was met veel collega’s bij te praten. Na de lunch konden de collega’s privé met Nordin in gesprek om de aangifte voor te bereiden en te bespreken wat aangeleverd moet worden. Sommige collega’s hadden al een ingevulde versie welke samen werd doorgenomen.

Eerste aangifte

Als je emigreert naar Nederland komt er veel op je af. Na voltooiing van een kalenderjaar is er ook de eerste aangifte die gedaan moet worden. Omdat we bij TailorMinds ernaar streven de cirkel rond te maken, hoort hier voor de nieuwe collega ook de eerste belastingaangifte bij.

Privé

Behalve de loonstroken en de jaaropgave is dit een proces wat we alleen faciliteren, het invullen en de uitkomsten zijn privé. Precies om die reden is het fijn om te weten dat onze collega’s het deskundige advies van Nordin kunnen gebruiken om tot een correcte aangifte te komen.

Geïnteresseerd?

Spreekt dit verhaal je aan? Bent u opdrachtgever en op zoek naar een betrokken partner voor uw capaciteitsvraagstukken? Neem gerust contact met ons op. Ben je een engineer of een technisch specialist in de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden in Nederland? Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina.