Benvenuto Valentina

Vandaag mochten we Valentina verwelkomen bij TailorMinds. Valentina zal in oktober starten als Packaging Equipment Engineer bij een van onze relaties in de farmaceutische industrie.

Vlot proces

Valentina heeft bij TailorMinds gesolliciteerd omdat ze werk zocht in Nederland. Een kennismakingsgesprek volgde snel online. Hierin kwamen zowel de wensen als het enthousiasme van Valentina naar boven. Samen kwamen we uit op een goede match bij één van onze relaties. Vlot hierna volgde een kennismaking met hen. De combinatie van haar enthousiasme en de relevante werkervaring hebben er toe geleid dat het enthousiasme wederzijds werd en onze opdrachtgever haar graag haar aan boord wilde hebben. En zo geschiedde. Als over een jaar blijkt dat het enthousiasme wederzijds nog steeds zo is zal zij haar carriere voortzetten bij onze relatie. Dit geeft een mooi perspectief voor zowel haar als onze opdrachtgever.

Euronational

Vaak hebben we het over internationals die naar Nederland komen waarvoor een geheel traject wordt uitgestippeld met de IND. Aangezien Valentina uit Italië en daarmee uit Europa komt, kunnen we dit keer spreken van een euronational. Dit betekent dus dat er geen IND-procedure hoeft te worden gestart wat veel tijd en papierwerk scheelt. Desalnietemin blijven veel zaken in Nederland nog altijd nieuw. Denk hierbij aan registraties, bankrekening en Nederlandse gewoontes. TailorMinds zal het komende jaar Valentina daar waar nodig ondersteunen.

Gëinteresseerd?

Heb jij een Europees paspoort en ben je geïnteresseerd om als engineer in de farmaceutische industrie te werken? Bekijk onze vacatures en neem gerust contact met ons op.