Biotech Training Facility

De Biotech Training Facility in Leiden en TailorMinds in de voorbije jaren een plezierige werkrelatie ontwikkeld. Zo hebben we in de periode voor corona samen een kennisnetwerkevent georganiseerd. Daarnaast worden onze consultants door hen getraind.

Taal van de biotech

Bij TailorMinds vinden we het belangrijk dat onze consultants op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de farmaceutische industrie. Hierdoor zijn we een volwaardig gesprekspartner voor zowel professionals als relaties. Als je recruitment doet, is het fijn om zoektermen voorbij te gaan en in hoofdlijnen te begrijpen wat de professional in functie tegenkomt. Daarnaast is het goed dat we de uitdagingen van opdrachtgevers begrijpen zodat we nog beter kunnen afstemmen welke kandidaten we voorstellen.

Maatwerk training

Wat begon als een op maat gemaakte training is inmiddels een standaard training in het pakket van de Biotech Training Facility is opgenomen. Wil je hier meer over weten?  Dan weten we zeker dat ze je graag te woord staan. Volgend jaar zal in ieder geval Hans de training gaan volgen.

Kennisnetwerkevent in 2023

Het is nog geen officiële save-the-date, maar de plannen om de draad van de organisatie van de kennisnetwerkevents weer op te pakken zijn serieus. Begin 2023 hopen we jullie hier meer over te informeren.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om in gesprek te komen met een gesprekspartner jou als persoon centraal stelt en verder kijkt dan zoekwoorden? Bekijk onze vacaturepagina en wellicht staat er een interessante vacature voor jou online. Niet al onze vacatures staan op de website. Wil je weten of we verwachten interessante opdrachten of vacatures verwachten? Neem gerust contact met ons op.