Boa sorte João

Onze nieuwe collega João is gisteren aangekomen in Nederland. Hij gaat per 1 september aan de slag als Qualification Engineer bij één van onze relaties in de farmaceutische industrie.

Vlot proces

We maakten kennis met João in maart van dit jaar. Hij liet weten dat hij open stond voor een uitdaging buiten Portugal. Als je nog jong en ambitieus bent en nog geen kinderen hebt, is over het algemeen een stap naar baan in het buitenland makkelijker te maken. Dit was ook zijn gedachte. Na een positief verlopen kennismakingsgesprek zijn we aan de slag gegaan met vinden van de juiste opdracht voor hem.

Rond juli diende een interessante mogelijkheid zich voor. Er was maar één gesprek nodig om de klant te overtuigen waardoor een start in september was bevestigd. De contracten werden getekend en de voorbereiding kon beginnen. João regelde zijn zaken in Portugal terwijl wij aan de slag gingen met de formaliteiten in  Nederland.

De voorbereidingen

Qua voorbereidingen moest João voornamelijk zijn papieren op orde krijgen voor een goede registratie in Nederland en het opzeggen van zijn arbeidsovereenkomst in Portugal. Dat laatste heeft hij relatief vroeg gedaan waardoor hij een langere periode voorafgaand aan zijn start in Nederland een vakantie had in Portugal om afscheid te kunnen nemen van vrienden en familie.

In Nederland is inmiddels een huisvesting geregeld en staat alles klaar om 1 september aan de slag te gaan. We wensen João veel succes met zijn uitdagingen in Nederland en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

Geïnteresseerd?

Spreekt het verhaal van João jou aan en heb je eventueel interesse in één van onze vacatures? Neem gerust contact met ons op en wellicht spreken wij jou snel.