Bon Voyage Tayla Jane!

Binnenkort verwelkomen we Tayla Jane, onze nieuwe collega uit Zuid-Afrika. Tayla Jane gaat bij één van onze relaties aan de slag als Continuous Improvement Engineer. De aanvraag van Haar werk- en verblijfsvergunning bij de IND is goedgekeurd, en nu is het wachten op de afronding van het proces bij het Nederlandse ambassade.

Eerste kennismaking

We hebben voor het eerst kennis gemaakt met Tayla Jane toen ze solliciteerden op een vacature van Project Engineer. We nodigden haar uit voor een eerste gesprek en kennismaking. Hierin hebben we de opgedane kennis en ervaring kunnen bespreken en daarbij en goed persoonlijk beeld van Tayla Jane gekregen. Het bleek ook al snel dat het Continuous Improvement Tayla Jane aan het hart licht, en TailorMinds van toegevoegde waarde kan zijn. Zij kon goed aangeven wat haar motivatie was en waarom zij klaar was voor verdere groei en een nieuw leven buiten Zuid-Afrika.

Introductie bij relatie

Kort na de eerste kennismaking hebben we Tayla Jane geïntroduceerd bij onze relatie. Zij waren op dat moment op zoek naar iemand met ervaring en kennis op het gebied van Lean, Continuous en Proces het hands-on mentaliteit en sterke samenwerking met alle teams sloten aan bij de ervaring van Tayla Jane. Het sollicitatiegesprek volgde kort daarna waarbij zij de gelegenheid kreeg om zichzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te presenteren. Van beide kanten was er een positieve indruk en een tweede gesprek volgde al snel. Nadat de samenwerking werd bevestigd zijn de contracten getekend en de procedure gestart.

IND-procedure

Tayla Jane zal op korte termijn als kennismigrant naar Nederland komen. De IND-procedure voor een werk en verblijfsvergunning is goedgekeurd en gaat Tayla Jane naar Kaapstad om het MVV af te halen. Verder zijn we bezig met de voorbereiding voor haar komst naar Nederland. Er is veel communicatie over de voortgang van het relocatie proces en overige formaliteiten voor Tayla Jane voor te bereiden. Hier moet je denken aan het vinden van een juiste woning, en het boeken van vliegtickets.

Geïnteresseerd?

Ben je ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als engineer in de farmaceutische industrie en geïnteresseerd in de mogelijkheden bij TailorMinds? Bekijk onze vacaturepagina en neem gerust contact met ons op.