Contract

Contracten bij TailorMinds

Zoals de naam TailorMinds al suggereert, zijn de trajecten met kandidaten, klanten en werknemers tailormade. Eén van de belangrijkste componenten zijn de contracten tussen de partijen. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomst met de toekomstige collega en de inzetovereenkomst met de desbetreffende opdrachtgever. Om aan te sluiten bij de verschillende wensen en behoeften, hebben we bij TailorMinds drie soorten trajecten met collega’s in loondienst.

Projectcontract

Voor sommige trajecten zijn we op zoek voor onze klant om hun flexibele schil aan te vullen. Zo kan het zijn dat er ergens vervanging wordt gevraagd vanwege een zwangerschapsverlof, het tijdelijk inhalen van achterstand of een project waarbij de deadline naar voren is geschoven. In dit soort situaties gaan we uit van een contract gerelateerd aan het project. Dit houdt in dat zodra het project afloopt, dan ook het contract daarmee afloopt. Door middel van tussentijdse gesprekken polsen we samen of een project aan het einde komt om zo op tijd te gaan sturen richting een volgend project en/of opdrachtgever.

Detavast

De tweede vorm is de detavast-constructie. Detavast is een samenvoeging van twee afkortingen: detachering en vaste dienstelling. Dit houdt in dat een medewerker voor een afgesproken tijdsperiode gedetacheerd is en daarmee onder contract staat bij TailorMinds. Na de afgesproken tijdsperiode is er de mogelijkheid voor de medewerker om in dienst te treden bij de opdrachtgever indien beide partijen tevreden zijn. Hierbij heeft de medewerker een mooie kans om toe te werken richting een vast contract en zich te bewijzen met de ondersteuning van TailorMinds. De opdrachtgever heeft daarmee de tijd om de ingehuurde collega af te tasten op kennis en vaardigheden. Oftewel: past hij of zij bij ons?

Werving en selectie

Tot slot hebben we de mogelijkheid voor een werving en selectie traject. Dit houdt in dat de opdrachtgever een direct aanbod doet aan de kandidaat om bij hen in dienst te treden. Hierbij zal er geen sprake zijn van een ingehuurde periode via TailorMinds. TailorMinds is hierin dan betrokken tot en met het laatste sollicitatiegesprek en de arbeidsvoorwaardelijke overleggen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd wat TailorMinds kan betekenen voor het ondersteunen van personele versterkingen in bijvoorbeeld de engineering in de farmaceutische industrie? Neem gerust contact met ons op en bekijk onze pagina voor de opdrachtgevers.