Culinaire teambuilding

TailorMinds groeit. Dit jaar is ons interne team bijna verdubbeld. Groei is leuk met als gevolg dat in de afgelopen maanden er stevig is ingewerkt en doorgewerkt. Daarom vonden we het tijd om met het team en partners in een ontspannen sfeer erop uit te gaan.

Samen koken

Gisteravond waren we te gast bij de Kookfabriek in Den Haag. Daar aangekomen werden we gastvrij ontvangen met een drankje. We konden meteen na een korte toelichting aan het werk. In groepjes en onder toeziend oog van twee koks mochten we ons eigen viergangendiner voorbereiden. De gerechten waren onbekend en daardoor was het goed opletten om de juiste ingrediënten op het juiste moment toe te voegen. Dit vraagt maatwerk en afstemming.

Smaakt naar meer

De beloning was dat we elkaars culinaire hoogstandjes mochten bewonderen en daarna opeten. In ontspannen sfeer met gezelligheid hebben we dit gedaan. Het eindresultaat smaakte naar meer en is zeker voor herhaling vatbaar.

Goeie soep en nog een nieuwe collega?

In goeie soep zitten veel lekkere en goede ingrediënten. Om de het team van TailorMinds verder te versterken zoeken we nog een nieuw ingrediënt erbij. Lees teamlid. Vorige week hebben we een pitch van onze collega Tiffany online gezet, we zoeken zowel tijdens haar verlof als de periode erna versterking in de rol van Recruitment Support Officer. Herken je je minder in deze rol, maar wel veel affiniteit met cijfers, zoals bijvoorbeeld facturen maken en uren registreren, reageer dan zeker. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Arjan.